Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Orlando Bloom καθώς πριν από λίγες ημέρες η αγαπημένη του, Katy Perry, έφερε στον κόσμο το πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα, Daisy Dove Bloom.

Ο ηθοποίος μιλώντας στην εκπομπή της Ellen DeGeneres αναφέρθηκε στη ζωή στο σπίτι με ένα μωρό και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει περισσότερο η Daisy.«Όταν γεννήθηκε, σκέφτηκα “είναι μια μικρογραφία του εαυτού μου”. Ευτυχώς όμως φαίνεται ότι έχει πάρει τα γαλάζια μάτια της Katy, που είναι τέλειο, και μοιάζει περισσότερο στη μητέρα μου”, είπε, συμπληρώνοντας: “Βέβαια, αυτό με μπέρδεψε κάπως γιατί έτσι είναι σαν η Katy να θηλάζει μια μικρογραφία δική μου/της μαμάς μου κι αναρωτιέμαι σε ποιον θα μοιάσει αργότερα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στο σπίτι τον αποκαλούν πλέον «ο γητευτής των μωρών», χάρη στην ικανότητά του να ηρεμεί τη Daisy, λέγοντάς της μάντρα  που έλεγε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.«Όταν η Katy ήταν έγκυος, έλεγα στο μωρό ένα βουδιστικό μάντρα που χρησιμοποιώ από όταν ήμουν 16 ετών. Πλέον, με το που μπαίνω στο δωμάτιο και ακούει τη φωνή μου, ηρεμεί κάπως. Κι όταν την κρατάω αγκαλιά και της το ψιθυρίζω στο αυτί ανταποκρίνεται… Η Katy αναρωτιέται πώς το κάνω. Είμαι σαν γητευτής των μωρών. Σίγουρα κερδίζω πόντους ως μπαμπάς με αυτό», είπε.

Leave a Comment