Μια μοναδική εμφάνιση έκανε ο John Legend την Τετάρτη, στην τελετή απονομής των βραβείων Billboard, τα όποια πραγματοποιήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω κορωνοϊού.

Ο τραγουδιστής λίγο πριν ερμηνεύσει το «Never Break», στο πιάνο είπε: «Αυτό είναι για την Chrissy», τη σύζυγό του, η οποία πριν από λίγες ημέρες απέβαλε τον τρίτο καρπό του έρωτά τους.Η φωνή του σχεδόν έσπασε καθώς τραγουδούσε τους στίχους, «I’m not worried about us and I’ve never been. We know how the story ends. We will never break».

Μετά την ερμηνεία, η παρουσιάστρια Kelly Clarkson είπε πόσο γενναίοι είναι και οι δυο.«Θέλω να μιλήσω για έναν φίλο που με εμπνέει καθημερινά. Όχι μόνο σαν μουσικός και στιχουργός αλλά και σαν άνθρωπος. Ο John Legend είναι από τους αγαπημένους μου ανθρώπους και είναι πολύ εύκολο να νιώσεις έτσι για εκείνους, γιατί εκείνος και η Chrissy μας υποδέχονται πολύ θερμά στη ζωή της, στα καλά και στα άσχημα», είπε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα.Να θυμίσουμε πως η ίδια και ο σύζυγός της John Legend είχαν δεχτεί με ενθουσιασμό την είδηση της εγκυμοσύνης που ήταν μάλλον αναπάντεχη καθώς, όπως είχε δηλώσει το μοντέλο δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να συλλάβουν με φυσιολογικό τρόπο κι είχαν αποκτήσει τα δύο παιδιά τους μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

 

Leave a Comment