Ο Drake έκανε έκπληξη σε έναν 14χρονο θαυμαστή του που νοσηλεύεται και είχε τα γενέθλιά του.

Στο βίντεο ο ράπερ μοιράζεται ενθαρρυντικά λόγια με τον Zelek Murray, ο οποίος φέρεται να έχει διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου.Ο Drake αποκάλυψε ότι έμαθε για την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο νεαρός θαυμαστής του από τον συνεργάτη του Mustafa the Poet και θέλησαν να του στείλουν κάτι για να τον εμψυχώσουν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο.«Zelek, τι γίνεται; Ο αδερφός μου Mustafa επικοινώνησε μαζί μου τις προάλλες και με πληροφόρησε για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση με την οποία παλεύεις. Και σκεφτήκαμε και οι δύο ότι θα ήταν υπέροχο αν σου έστελνα λίγη αγάπη, λίγο θαυμασμό και σεβασμό», ανέφερε ο Drake στο μήνυμά του.«Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δυνατός πρέπει να είσαι και ο Mustafa με ενημέρωσε πώς είσαι θαυμαστής μου», συνέχισε.
«Λοιπόν, εγώ είμαι δικός σου θαυμαστής. Είμαι θαυμαστής των ανθρώπων με καρδιά και μπορώ να πω ότι έχεις μεγάλη καρδιά. Θέλω απλώς να σου πω, παράμεινε δυνατός, σε αγαπώ και σε εκτιμώ», τόνισε.Η μητέρα του Zelek Murray μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα το μήνυμα του Drake και βιντεοσκόπησε την αντίδραση που είχε ο γιος της παρακολουθώντας αυτή τη μικρή έκπληξη από τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.Η μητέρα του 14χρονου εξήγησε επίσης στο «The Shade Room» πόσο σημαντικό ήταν για τον γιο της και την οικογένειά της το μήνυμα του Drake.«Ήταν τόσο ειλικρινές και συγκινητικό, επειδή ο Drake αφιέρωσε χρόνο για να δώσει στον γιο μου λόγια ενθάρρυνσης και φωτός σε μια περίοδο που ήταν πολύ σκοτεινή για μένα και την οικογένειά μου», είπε.«Τα γενέθλιά του τον συγκίνησαν με τρόπο που δεν θα μπορέσω ποτέ να εκφράσω με λόγια», τόνισε.
 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

THANK U @champagnepapi THANK YOU @mustafathepoet ….. You don’t even know how much this ment for US but most importantly “HIM”. His strength is like no other and yes he has his good days and bad days, BUT THIS is exactly what he needed to lift up his Spirit.. to never give up. Because you took time out of your day to put a smile on a 14yr old boys face (ZELEK MURRAY) @wxvy.zk06 you are my hero ?‍♀️ and many others. Your strength is like no other thank you for always having a smile on your face and making all your nurse laugh even tho your the one in pain. WE ARE FOREVER THANKFUL ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????????? (@meekslashes) στις

Leave a Comment