Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στο γραφικό και παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά στις Σπέτσες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το ζευγάρι, θέλοντας να τηρήσει όλους τους κανόνες που έχει επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, επέλεξε αυτή τη μέρα να έχει στο πλευρό του μόνο λίγους πολύ καλούς φίλους και τους πιο κοντινούς του συγγενείς.Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη νέα σύντροφό του Τζίνα Βαρελά.

Η σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη, η οποία ήταν συνεχώς στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της τελετής, επέλεξε για την περίσταση, ένα λαμπερό μίνι φόρεμα το οποίο συνδύασε με κίτρινες γόβες.

Η Τζίνα Βαρελά  εργάζεται ως ηθοποιός ενώ έχει υπογράψει ως σκηνογράφος το τελευταίο video clip του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο «Bollywood».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αμερική όπου μετακόμισε ο τραγουδοποιός τα τελευταία χρόνια για να κυνηγήσει το όνειρό του και έκαναν αρκετή παρέα πριν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι.

Leave a Comment