Η Beyonce φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της βρετανικής «Vogue» και στη συνέντευξή της μιλά για τον νέο της στόχο, να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.Με τα απροσδόκητα γεγονότα που συμβαίνουν μέχρι στιγμής φέτος, η Beyonce εξηγεί τη σημασία του να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της

.

«Ο νέος μου στόχος είναι να επιβραδύνω και να αποβάλλω το άγχος από τη ζωή μου», αναφέρει. «Μπήκα στη μουσική βιομηχανία στα 15 μου χρόνια και μεγάλωσα με τον κόσμο να παρακολουθεί και να θέτω projects χωρίς διακοπή. Κυκλοφόρησα το Lemonade κατά τη διάρκεια της περιοδείας World Formation Tour, γέννησα δίδυμα, έδωσα συναυλία στο Coachella, σκηνοθέτησα το Homecoming, πήγα σε μια άλλη παγκόσμια περιοδεία με τον Jay (τον σύζυγό της Jay Z), ακολούθησε το Black Is King», διευκρινίζει.«Έχω περάσει πολύ χρόνο εστιάζοντας στην οικοδόμηση της υστεροφημίας μου και στην εκπροσώπηση του πολιτισμού μου με τον καλύτερο τρόπο που ξέρω. Τώρα, αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου άδεια για να επικεντρωθώ  σε αυτό που με ευχαριστεί» τονίζει.

Η καλλιτέχνις μιλά επίσης για το πρόσφατο visual album της, Black Is King, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ταλαντούχους έγχρωμους δημιουργούς. «Προσπαθώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που με ωθούν να γίνω καλύτερη καλλιτέχνης και άνθρωπος. Μου αρέσει να δημιουργώ μια γέφυρα για ταλαντούχους καλλιτέχνες που συνήθως δεν θα συνεργάζονταν» σχολιάζει.Φωτογραφημένη από την Κένεντι Κάρτερ, τη νεότερη φωτογράφο του περιοδικού, η Beyonce εμφανίζεται με μία σειρά δημιουργίες Alexander McQueen, Oscar de la Renta, Vivienne Westwood, Burberry, Fendi και Christopher John Rogers.

Πάντως στη συνέντευξή της δεν υπονοεί τέλος της μουσικής καριέρας της. Η τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια, μητέρα και σύζυγος χρειάζεται απλώς χρόνο για επαναφορά, χαλάρωση και εστίαση στην πηγή της ευτυχίας της προς το παρόν.

Leave a Comment