Το όνομα της Beyoncé μπορεί να συνοδεύεται από αρκετή λάμψη, αλλά όπως αποδεικνύεται, η τραγουδίστρια είναι πιο απλός άνθρωπος από ό,τι νομίζετε.

Η Beyoncé δεν ασχολείται μόνο με τα διάφορα εγχειρήματά της πέρα από τη μουσική, όπως το πρόσφατο δεύτερο μέρος της κολεξιόν «Ivy Park x Adidas» που έγινε sold out με την κυκλοφορία του, αλλά αντιμετωπίζει και πολλά από τα προβλήματα της ανιαρής καθημερινότητας με τα οποία μπορούμε να ταυτιστούμε όλοι.Στη συνέντευξή της στη «British Vogue», η τραγουδίστρια αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά της ως άνθρωπος.
«Χάνω πάντα το τηλέφωνό μου στο σπίτι ή το γραφείο μου και δεν ξέρω ποτέ πού βρίσκονται τα κλειδιά μου», παραδέχτηκε, όταν ρωτήθηκε από τον αρχισυντάκτη του περιοδικού, τον Edward Enninful, αν υπάρχει τελικά κάτι που δεν μπορεί να κάνει.«Το τηλέφωνό μου είναι πάντα νεκρό (από μπαταρία). Μπερδεύω συνεχώς τις μέρες και τις ημερομηνίες, αλλά εγγυημένα, θα θυμάμαι κάθε λεπτομέρεια μιας συζήτησης, τι φορούσες ή πώς ήταν χτενισμένα τα μαλλιά σου. Είναι τελείως γελοίο», συνέχισε η τραγουδίστρια.Άλλη μία άγνωστη πτυχή της Beyoncé είναι η αγάπη της για τα τοπικά εδέσματα του Τέξας, της πολιτείας από την οποία κατάγεται.«Είναι δύσκολο να διαλέξω ένα αγαπημένο φαγητό. Είναι ωραία να τρως στο Τέξας! Λατρεύω τα θαλασσινά cajun (κατζούν, από τους γαλλόφωνους έποικους της Λουιζιάνας) στα Pappadeaux. Το μπάρμπεκιου στο Τέξας είναι “μμμμμμ”. Το ίδιο ισχύει και για τα μεξικάνικα φαγητά και τα soul φαγητά (κουζίνα των Αφροαμερικανών από τις Νότιες Ηνωμένες Πολιτείες). Τρώγαμε soul φαγητά κάθε Κυριακή μετά την εκκλησία», είπε η Queen B.
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment