Η Lady Gaga αναβιώνει μερικές από τις πιο fashion στιγμές της για έναν σημαντικό σκοπό, για να προτρέψει τους πολίτες να ψηφίσουν στις αμερικανικές εκλογές.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα κλιπ διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, εξηγώντας τη σημασία της ψηφοφορίας σε αυτές τις εκλογές, και προκειμένου να έχει την προσοχή των θεατών αναβιώνει μερικές από τις πιο εικονικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρα της.

 

«Γεια σας, είμαι η Lady Gaga. Λοιπόν, οι εκλογές – την ερχόμενη Τρίτη. Είμαστε σχεδόν εκεί. Πρέπει να μιλήσουμε. Θέλω να πω κάτι σε όσους από εσάς έχουν ήδη ψηφίσει – ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! Το κάνατε και σας αγαπώ για αυτό. Πρέπει να μιλήσω με τα άτομα που δεν έχουν σχέδιο να ψηφίσουν, είναι αναποφάσιστοι, με τους ανθρώπους που δεν είναι καν σίγουροι για το αν πρέπει να ψηφίσουν γενικά» σχολίασε η Gaga.Καθώς μιλούσε, η pop star αναβίωσε κάποιες από τις πιο κλασικές εμφανίσεις της, όπως αυτή από το video clip  «Poker Face», το σύνολό της στο Super Bowl LI, και φυσικά το περίφημο φόρεμα με κρέας από τα βραβεία MTV το 2010.«Πιστεύω ότι όπως κι αν νιώθεις τώρα για τις εκλογές, είσαι ακόμα υπεύθυνος. Αν θέλετε να αλλάξετε αυτό το σύστημα, εάν θέλετε αυτή η χώρα να είναι διαφορετική από αυτήν που είναι τώρα, πρέπει να συμμετάσχετε σε αυτές τις εκλογές»

Leave a Comment