Η Καίτη Γαρμπή  βρέθηκε στην ραδιοφωνική παρέα του “Number 1 Radioshow” και είχε διάθεση για πολλές αποκαλύψεις.
 
Μίλησε για το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, δια χειρός Φοίβου με τίτλο «Σ’ Όποιον Αρέσω». Με τον δημιουργό των επιτυχιών ξαναβρέθηκαν μετά από πολλά χρόνια και μάλιστα η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε ποιος έκανε το…προξενιό!
 
«Με τον Φοίβο έχουμε βρεθεί τον τελευταίο καιρό, το προξενιό το έκανε ο Διονύσης, ο οποίος είχε συνεργασία για πολλά χρόνια μαζί του και μου έλεγε συνέχεια “πρέπει να βρεθείς με τον Φοίβο”. Και ο Φοίβος από τη μεριά του ήθελε και εγώ από τη μεριά μου με μεγάλη συγκίνηση, ήθελα να γίνει αυτή η συνάντηση και να ξαναταιριάξουμε. Έγινε, λοιπόν πριν από δύο τραγούδια το “Ήλιος δε βγαίνει αν δεν πεις καλημέρα”, το “Κορμιά χαμένα” και αυτό είναι το τρίτο τραγούδι που κάνουμε μαζί. Το “Σ’ όποιον αρέσω” είναι ένα τραγούδι που με άγγιξε πολύ και μου ταιριάζει στον χαρακτήρα μου, έτσι είμαι κι εγώ. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι. Μιλάει για τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί και εγώ υπερασπίζομαι ότι είμαστε όλοι ίσοι. Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος μου ζητούσε να ξαναβρεθώ με τον Φοίβο!»
 
Ξέρω ότι με τον Φοίβο θα πειράξετε και άλλα παλιά σου τραγούδια; Έχεις ήδη κυκλοφορήσει την «Κιβωτό» με τον Αντώνη Ρέμο.
 
«Είμαστε έτοιμοι! Έχουμε διασκευάσει δέκα από τα παλιά μας τραγούδια και τα έχω μοιραστεί με πολύ αξιόλογους και μεγάλους συναδέλφους, άντρες όλοι. Εκτός από τον Αντώνη, θα κάνω τραγούδι με τον Γιάννη Πλούταρχο, την “Τρυφερότητα”. Του πάει λες και είναι δικό του! Θα πω και με τον Σάκη Ρουβά. Αλλά και με τον Διονύση Σχοινά και με το γιο μου τον Δημήτρη! Δεν θα σου αποκαλύψω άλλα, αρκετά σου είπα!
 
Και η “Κιβωτός” μας έδειξε ότι ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ αυτά τα αγαπημένα κομμάτια των 90’s. Το ότι κάναμε πάλι την “Κιβωτό” ήταν από τα κορυφαία πράγματα που συνέβησαν στην καριέρα μου, το ότι ξαναβγάλαμε αυτό το τραγούδι – φυσικά με τον Αντώνη που χάρισε τη φωνή του στο τραγούδι- και έφτασε τα 10 εκατομμύρια προβολές. Ένα τραγούδι 20 ετών πίσω».
 
Σε ό,τι αφορά στην καραντίνα που ζούμε αυτήν την περίοδο, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε πως:
 
«Εμείς περνάμε καλά και όλοι μαζί ως οικογένεια και ο καθένας μόνος του. Θα ασχοληθώ εγώ με το σπίτι, τα βιβλία μου, ο Δημήτρης με τη μουσική του, ο Διονύσης γράφει στο στούντιο, βλέπουμε όλοι μαζί ταινίες, συζητάμε. Όλοι οι άνθρωποι βρίσκουν ευκαιρία να δεθούν μέσα στην καραντίνα. Αυτοί που ήταν να δεθούν στην καραντίνα, δέθηκαν. Αυτοί που ήταν να διαλυθούν, διαλύθηκαν. Δεν αντέχεται να είσαι 24 ώρες το 24ωρο με έναν άνθρωπο. Μπορείς να είσαι μαζί, αλλά δεν μπορείς να είσαι συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλο. Πρέπει ο καθένας να έχει το χώρο του, τους φίλους του. Συντροφικότητα και αυτονομία πάνε μαζί. Είναι πολύ ωραία να είσαι σύντροφος με τον άνθρωπό σου, αλλά θα πρέπει να είμαστε και λίγο ελεύθεροι.»
 
Σε ό,τι αφορά στον γιο της, Δημήτρη, η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε πως έχει πάρει ήδη την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι και πως έχει ήδη έτοιμο για κυκλοφορία το πρώτο του single!
 
«Έχει πάρει ήδη το δρόμο του. O Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός μουσικός. Έχει κάνει μαθήματα στο Ωδείο και είναι και ο πατέρας του από πάνω συνέχεια. Έχει ήδη γράψει δικό του τραγούδι, το οποίο περιμένουμε να κυκλοφορήσει. Είναι έτοιμο και έχει ταλέντο πολύ. Γράφει και ενορχηστρώνει καταπληκτικά. Τον καμαρώνω και μακάρι να μας ξεπεράσει. Είναι βαριά η σκιά των γονιών που είναι ας πούμε διάσημοι. Είναι βέβαια πολύ προστατευμένος και από εμένα και από τον πατέρα του. Θα πρέπει να κάνει τα δικά του βήματα και εύχομαι να του έρθουν στη ζωή του όλα καλά.
 
Βλέπω και τα παιδιά του Γιάννη Πάριου και του Γιάννη Πλούταρχου, είναι καταπληκτικοί τραγουδιστές. Πως θα ήταν άλλωστε, είναι και οι δύο, μεγάλοι τραγουδιστές. Μου αρέσουν πάρα πολύ».
 
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:
 
[youtube url=”https://youtu.be/94EOkFvHadA”]
 
Πηγή: www.tralala.gr

Leave a Comment