Ο Shawn Mendes αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση του με την Camila Cabello κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στον Zane Lowe και το Apple Music.

Ο Καναδός τραγουδιστής ανέφερε ότι ανησυχούσε και δεν ήθελε είναι ο «αδύναμος άνθρωπος» στη σχέση τους, αλλά σύντομα έμαθε ότι το καλύτερο για το ζευγάρι ήταν να είναι ειλικρινής για τον εαυτό του και τα αληθινά συναισθήματά του, όπως η μάχη του με το άγχος.«Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου έναν πολύ ευάλωτο άνθρωπο. Ήμουν ο άνθρωπος που έγραψε το “In My Blood”. Είμαι ο άνθρωπος που μιλάει για άγχος. Είμαι cool, είμαι ευαίσθητος, είμαι ευάλωτος, πάντα θεωρούσα έτσι τον εαυτό μου μέχρι που βρήκα μια κοπέλα (σ.σ. την Camila Cabello) την οποία έβλεπα τόσο σοβαρά, τότε κατάλαβα πόσο φοβόμουν να είμαι ο αδύναμος άντρας», εξήγησε.«Πέρασε ένας μήνας που δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της γιατί πάλευα με το άγχος και δεν ήθελα να με δει αδύναμα. Και ήμουν στα πρόθυρα να καταστρέψω τη σχέση μας», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο ο 22χρονος τραγουδιστής.«Και μετά όταν το ξεπερνάς, λες: “Άκου, παλεύω εδώ, είναι δύσκολο για μένα να το πω ακόμα και σε σένα”. Και όλα αρχίζουν να χτίζονται και να αναπτύσσονται και να γίνονται πιο δυνατά και οι ρίζες γίνονται πιο δυνατές και κοιτάζεις γύρω και λες: “Αυτό είναι γενναιότητα. Αυτό είναι δύναμη», περιέγραψε.Για να γίνει ένας δυνατός σύντροφος, αλλά και δυνατός αδερφός και φίλος, ο Shawn Mendes έπρεπε να μάθει πώς να αγαπάει και να αποδέχεται τον εαυτό του.«Δεν μπορείς να είσαι η καλύτερη εκδοχή ενός γιου, ενός αδελφού, ενός συντρόφου ή ενός φίλου σε οποιονδήποτε αν δεν είσαι συνεχώς εκεί για τον εαυτό σου, να τον προσέχεις και να ελέγχεις την καρδιά σου και το χώρο σου και την ενέργειά σου. Και όσο πιο κοντά φτάνεις σε αυτήν τη διαύγεια και την ελευθερία μέσα σου, τόσο περισσότερο χώρο έχεις για όλους τους άλλους στη ζωή σου», είπε.«Νομίζω ότι αυτό ήταν πραγματικά κάτι που συνέβη εκείνη την περίοδο, ειδικά με την Camila και εμένα, είναι ότι ξεκινήσαμε να δίνουμε στον εαυτό μας πολύ περισσότερο χρόνο, ο οποίος στη συνέχεια μας επέτρεψε να δώσουμε σε όλα περισσότερο χρόνο και χώρο, αν αυτό βγάζει νόημα», συνέχισε ο Shawn Mendes.
«Να δουλεύεις την αγάπη για τον εαυτό σου όσο δουλεύεις για την αγάπη σου για όλους τους άλλους», προέτρεψε το κοινό. «Επειδή όσο πιο άνετος είσαι με τον εαυτό σου και όσο περισσότερο αγαπάς τον εαυτό σου, τόσο καλύτερο θα είναι για τους ανθρώπους στη ζωή σου».Ο Shawn Mendes δεν επωφελήθηκε μόνο όταν έμαθε να αγαπά τον εαυτό του. Όταν ερωτεύτηκε την Camila Cabello απέκτησε μια ολοκαίνουργια οπτική για τη ζωή και για τη διαδικασία ηχογράφησης του νέου άλμπουμ του, «Wonder», που κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου και είναι εμπνευσμένο από τη σύντροφό του.«Πολλά συμβαίνουν όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά, επειδή αισθάνεσαι πραγματικά αυτήν την υποστήριξη, να βασίζεσαι σε κάτι: “Έι, αν όλα χαθούν, θα είμαι καλά». Είναι μια προοπτική και είναι όμορφη», είπε.«Και σου επιτρέπει πραγματικά να λες εντάξει, καλά, αν πρόκειται να το κάνω αυτό, θα μπορούσα επίσης να το κάνω για τους σωστούς λόγους και πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά να το απολαύσω. Διαφορετικά, θα προτιμούσα απλά να βλέπω ταινίες μαζί σου όλη την ημέρα», κατέληξε ο Shawn Mendes.
 
[youtube url=”https://youtu.be/jWVHceJUiDM”]
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment