Η Τάμτα και ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης, συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης» και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα εφηβικά και νεανικά της χρόνια, για την μητέρα της, για την δύναμη που έχει το όνειρο στην ζωή της, για την αγάπη και για τον έρωτα!

«Δεν ξεχνώ ποτέ από που έρχομαι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω τώρα. Από πολύ μικρή οραματιζόμουν να τραγουδάω μπροστά σε πολύ κόσμο. Αυτό το έκανα σε μία εποχή και υπό συνθήκες που ήταν απλώς ένα «ΤΡΕΛΟ όνειρο» αφού οι πιθανότητες να συμβεί ήταν ελάχιστες βάση της κατάστασης που βρισκόταν η χώρα…10 χρόνια μετά το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα! Η μαμά μου αποτελεί την μεγαλύτερη έμπνευση μου. Μεγαλώνοντας και με την ωριμότητα που αποκτώ πλέον μπορώ να πω ότι είμαι περιφανή και για τον εαυτό μου… κάτι που δεν το έλεγα παλαιότερα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου με βρίσκεις ερωτευμένη με το σύντροφό μου και πολύ αγαπημένη».Όσον αφορά στην αγάπη της για την μόδα, η Τάμτα αποκάλυψε: «Έχω μεγάλη αγάπη για τη μόδα, η μητέρα μου έραβε και υπήρχε εποχή που επιβιώναμε με αυτά που έραβε για τους ανθρώπους και έβγαζε λεφτά για να τρώμε. Θυμάμαι τη μαμά μου να κόβει και να ράβει. Το έχω πάρει από τη μαμά μου. Δεν της άρεσε ποτέ να είμαι ίδια με τις υπόλοιπες…».«Νιώθω σαν να έχω ζήσει τρεις ζωές: Μια ζωή τα παιδικά μου χρόνια, άλλη ζωή ξεκίνησα όταν πλέον έγινα μαμά και παντρεύτηκα και η τρίτη ήταν όταν ήρθα εδώ και ξεκίνησα κάτι τελείως διαφορετικό. Γέννησα και ήμουν στον πρώτο όροφο και ήρθαν τα παιδιά από το σχολείο για να με δουν…» πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Leave a Comment