Ένα αρκετά συχνό φαινόμενο στο διαδίκτυο και ειδικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι celebrities να πέφτουν θύματα διαδικτυακών απατών.

Τελευταίο θύμα ήταν ο Σάκης Ρουβάς.Με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Έλληνας σταρ αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.Ο δημοφιλής τραγουδιστής και κριτής του Voice, μάλιστα, ανέφερε ότι θα απευθυνθεί άμεσα στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.  

«Fake Account Alert! Με αφορμή διάφορα μηνύματα που λαμβάνω το τελευταίο διάστημα από γνωστούς και φίλους, για ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς καμία σχετική άδεια το όνομά μου, θα ήθελα να επισημάνω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση.Όλες οι αναρτήσεις και οι συνεργασίες μου, εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο στους επίσημους λογαριασμούς μου στα social media, οι οποίοι έχουν και τη σχετική επισήμανση (verified). Επιφυλάσσομαι να απευθυνθώ άμεσα στις αρμόδιες αρχές για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Leave a Comment