Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή το ξεχωριστό Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν που θα παρουσιάσει με τη Ρούλα Κορομηλά στο MEGA, παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21.50.

«Είναι η αρχή του τέλους, θα αργήσει, αλλά θα έρθει το τέλος. Βλέπω φως στο τέλος του τούνελ» ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το επικείμενο ‘’τέλος’’ της πανδημίας.«Οι άνθρωποι της μουσικής και της ψυχαγωγίας» συνέχισε, «χρεωθήκαμε από το καλοκαίρι και σωστά χρεωθήκαμε γιατί όντως έγιναν κάποια ευτράπελα, έγιναν πολλά εγκληματικά λάθη και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, στη Μύκονο και σε οποιοδήποτε μέρος όπου πλέον ο κόσμος ήθελε να βγει. Η νεολαία ένιωσε άτρωτη, και μέτρα ασφαλείας δεν υπήρχαν πουθενά».
Και καταλήγοντας, παραδέχτηκε: «Έχουμε όλοι κουραστεί ψυχολογικά. Ήταν στιγμές που έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι κάποια βράδια τέλος, δεν υπάρχει αύριο. Κάθε μέρα ήταν ίδια σαν την προηγούμενη, χωρίς καμία διαφοροποίηση γιατί δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα, να πας πουθενά».Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Υβόννη Mπόσνιακ και την κόρη του Ελένη, τονίζοντας ότι ήρθαν πιο κοντά μέσα από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. «Η οικογένεια είναι ένα οχυρό που μας προφυλάσσει και μας δίνει δύναμη» τόνισε.
 
 

Leave a Comment