Η Miley Cyrus ποζάρει topless στο εξώφυλλο και στις σελίδες του τεύχους Ιανουαρίου 2021 του «Rolling Stone».

Τη φωτογράφιση συνοδεύει μια νέα συνέντευξη της τραγουδίστριας, η οποία μεταξύ άλλων περιγράφει στο περιοδικό πόσο έχει αντίληψη του κόσμου για εκείνη όλα αυτά τα χρόνια.«Το σήμερα είναι πολύ διαφορετικό. Νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά μετά το “Midnight Sky”. Νομίζω ότι είχα πάντα ένα επίπεδο σεβασμού, αλλά μου έβαζαν συνέχεια ταμπέλα τη λέξη “τρελή”. Ήμουν τρελή, αυτό ήμουν, ακόμη και σε κάποια σημεία, ψυχρή ή ανίκανη να ηρεμήσω», λέει.Η Miley Cyrus εξηγεί επίσης ότι το τραγούδι «Angels Like You» από το νέο άλμπουμ της «Plastic Hearts» αναφέρεται στις στερεοτυπικές αντιλήψεις του κόσμου για εκείνη.
«Είμαι αυτό που νομίζατε ότι θα γινόμουν, είμαι ό,τι είπαν ότι θα γινόμουν. Ένιωθα λίγη ενοχή ή ντροπή για τον τρόπο με τον οποίο είναι γραμμένο αυτό το τραγούδι, αλλά τώρα που το ακούω, στην πραγματικότητα έχει απολογητικό χαρακτήρα», αναφέρει.
«Λέει: “Δεν φταίτε εσείς που καταστρέφω τα πάντα και δεν φταίτε εσείς που δεν μπορώ να γίνω αυτό που χρειάζεστε”. Η ανεξαρτησία μου και, υποθέτω, το ένστικτο επιβίωσης τα καταφέρνουν εκεί που μπορώ να δείχνω εγωίστρια», συνεχίζει.Η Miley Cyrus μιλάει ακόμα για την κληρονομιά που θέλει να αφήσει ως καλλιτέχνης.«Θέλω να βάλω μια νέα πέτρα σε ένα μονοπάτι για την επόμενη γενιά καλλιτεχνών, φιλάνθρωπων, όπως έκανε η Debbie Harry για μένα. Θα ήθελα να είμαι γνωστή ως κάποια που δημιούργησε κάτι που δεν υπήρχε ή που έδωσε κάτι που κανείς δεν ήξερε ότι χρειαζόταν ή ήθελε, αλλά όταν το είχε ένιωθε ότι ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό», λέει.
«Αυτό θα ήθελα ως καλλιτέχνης», τονίζει.
 

Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment