Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovsion 2021, ενώ αποκάλυψε και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του συντρόφου της Mike, ο οποίος πριν από λίγο διάστημα έδωσε μάχη με τον καρκίνο.

«Ξαφνικά μου ανακοίνωσαν ότι θα εκπροσωπήσω την Κύπρο στην Eurovision. Όπως καταλαβαίνεις σοκαρίστηκα. Ήταν όλα για μένα ένα όνειρο αυτό, ήθελα να το ζήσω από πολύ μικρή. Η Κύπρος και η Ελλάδα είναι ένα. Συν ότι λατρεύω την Κύπρο. Η Κύπρος έχει ήδη μια πολύ καλή θέση στην Eurovision με την Ελένη Φουρέιρα. Θέλω να μιλήσω με την Ελένη να μου δώσει tips. Αρχικά το τραγούδι “El Diablo” πιστεύω θα το λατρέψετε. Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που σε απογειώνει. Πολύ χορευτικό.

Δεν έχουμε σκεφτεί να πάμε στην Eurovision με τον Mike. Δεν περίμενε κι εκείνος να συμμετέχω φέτος στην Eurovision. Του φάνηκε φοβερό και χάρηκε πάρα πολύ. Χαίρεται πολύ για μένα. Είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του δόξα τω θεώ. Έκανε επανεξέταση και είναι εντάξει. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του, είναι ο άνθρωπός μου.Κάνω μαθήματα αγγλικών, personal, προσέχω την διατροφή μου για να είμαι fit την περίοδο αυτή», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Leave a Comment