Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τα πρώτα του βήματα που έγιναν επιτυχίες, για τη συμμετοχή του σε talent show του ΑΝΤ1 αλλά και την απόφασή του από την ιατρική… να βρεθεί στο τραγούδι! Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πώς διαχειρίζεται τις θαυμάστριές του και απάντησε στο ποια είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον αλλά και αν σκέφτεται σύντομα να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Ο ίδιος μίλησε για τους γονείς και τα αδέρφια του και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή του η οικογένεια του.Η ενασχόληση με τη μουσική ξεκίνησε από τα 5.Ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο πιάνο σε ηλικία 5 ετών. Πήγαινα και έπαιζα ότι άκουγα. Και οι γονείς μου κατάλαβαν ότι έχω τρέλα με τη μουσική. Και όταν τελείωνα το σχολείο ήθελα να κάνω πρόβες. Τα αδέλφια μου διάβαζαν 8 ώρες πιάνω εγώ δυο αλλά το είχα! Ήθελα να μπω στην ιατρική, όταν τελείωσα το σχολείο, αλλά με κέρδισε η μουσική. Μια φίλη μου έκανε την αίτηση για το Fame Story, χωρίς να το ξέρω αλλά πήγα!Αγαπημένη οικογένεια με φανταστικά παιδικά χρόνια
Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, είχα φανταστικά παιδικά χρόνια. Είμαστε τρίδυμα. Είμαστε τα πρώτα παιδιά με εξωσωματική. Είχε γίνει χαμός τότε που γεννηθήκαμε και έδωσε και μήνυμα σε πολλούς άλλους που λαχταρούσαν να κάνουν παιδιά και είχαν πρόβλημα. Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου. Ο αδελφός μου είναι πολύ ευφυής και μετράει η άποψή του για μένα. Η αδελφή μου είναι ακαδημαϊκός και κάνει φοβερή καριέρα. Η μαμά μου είναι ¨μπουμπουλίνα”! Διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις. Ο πατέρας μου είναι το φιλαράκι μου. Οι γονείς μου αντιμετώπισαν με ταπεινότητα την επιτυχία μου. Επειδή βάζω στόχους χάνω μερικές φορές τη μπάλα. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι είναι οι γονείς μου και μου λένε “ζήσε και λίγο”!
 
Γάμος και ιδανική γυναίκα για εκείνον
Δεν θα ήθελα ακόμα να κάνω οικογένεια αλλά κάποια στιγμή σκέφτομαι τον εαυτό μου πατέρα. Να ξεπερνάμε μαζί τα όποια προβλήματα, να με βλέπει και να νιώθει όμορφα. Η δουλειά μου είναι η δεύτερη μου σχέση και η γυναίκα που θα είναι μαζί μου πρέπει να αγαπάει τη δουλειά μου. Να έχει χιούμορ, να έχει εσωτερική ομορφιά…
Η σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο
Είναι ωραίο να έχεις έναν εμπνευστή στη ζωή. Ναι με εμπνέει ο Ρέμος, έχει μια εκπληκτική φωνή! Παίρνω στοιχεία από τον οποιοδήποτε. Αγαπώ το Μάνο Χατζηδάκη.
 
Οι θαυμάστριες…
Έχω φανταστική σχέση με τις θαυμάστριες μου. Προτάσεις δεν είχα από θαυμάστριες γιατί είμαι παλιομοδίτης και κάνω εγώ προτάσεις.
 
Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο Κωνσταντίνος θα γράψει ιστορία, είμαι βέβαιη για αυτό
Στην εκπομπή μίλησε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό μίλησε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας ότι έχει μια αρχοντιά, είναι δουλευταράς και ότι είναι εγχειρίδιο για τους νέους τραγουδιστές!
 
«Ο Κωνσταντίνος θα γράψει ιστορία, είμαι βέβαιη για αυτό. Την γράφει την ιστορία του ήδη, έχει μακρά πορεία και είναι αρκετά χρόνια στην δουλειά αυτή και η επιτυχία τον συνάντησε. Αυτό που εύχομαι εγώ από καρδιάς, Κωνσταντίνε μου, είναι και να την έχεις την επιτυχία συνοδοιπόρο σου αλλά και να την κρατήσεις. Να μπορείς δηλαδή να είσαι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και να το διατηρείς. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο. Είναι ένα πλάσμα που μιλάει πάντα όμορφα και είναι ήρεμος. Δεν μιλάει δηλαδή άσχημα για τους ανθρώπους και εγώ αυτό το εκτιμάω πάρα πολύ και δη στη δική μας τη δουλειά που δεν μας περισσεύει και πολύ η καλοσύνη. Αυτό που αγαπώ, επίσης, πολύ και συνάντησα στον Κωνσταντίνο είναι η οικογένεια του. Εξαιρετικοί άνθρωποι και καταλαβαίνω γιατί ο Κωνσταντίνος έχει αυτή τη στάση και είναι αρχοντικός ενώ είναι ένα νέο παιδί».
 
[youtube url=”https://youtu.be/_AlCv41LEWs”]
 
[youtube url=”https://youtu.be/UJr9KXpyFLk”]
 
 

Leave a Comment