Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιο ήταν το τραγούδι που δεν το πολυπίστευε και τελικά έγινε μεγάλη επιτυχία.

 

 

Τα τελευταία χρόνια οι επιλογές σου σε δικαιώνουν πάντα. Όπως, για παράδειγμα, το νέο σου τραγούδι με την υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη, που μου αρέσει πολύ και ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Χαίρομαι που σου άρεσε. Τελευταία μας δουλειά ήταν ο “Χαρτοπόλεμος”. Εκτιμώ πολύ τον Γιώργο γιατί δεν βλέπει τι γίνεται γύρω του, δεν ανταγωνίζεται, σκέφτεται μόνο τη δουλειά του. Αυτή είναι και η δική μου κοσμοθεωρία. Δεν πιστεύω καθόλου στη μίμηση. Μετά τον “Χαρτοπόλεμο” είχα ανάγκη να κάνω ένα χαρούμενο τραγούδι, το “Παραδόθηκα σε σένα”, του Πέτρου Ιακωβίδη, που το χορέψαμε το καλοκαίρι, όσο προλάβαμε τουλάχιστον.

Έχεις κάποιο δικό σου αγαπημένο τραγούδι που δεν έγινε ποτέ σουξέ;

Υπάρχουν τέτοια τραγούδια, αλίμονο. Είναι μια ρούμπα, το “Πόσα μεσάνυχτα”, που δεν έγινε ποτέ επιτυχία μεγάλη, αλλά όταν το λέω στα μαγαζιά το τραγουδάνε όλοι.

Υπάρχει τραγούδι που δεν πίστευες ότι θα έκανε επιτυχία;

Παλιότερα δεν είχα τόσο μεγάλη άνεση στην επιλογή, αλλά το θεωρώ και απόλυτα λογικό. Πήγαινα πιο πολύ με τη συμβουλή των δημιουργών. Όταν βγήκε το “Που περπατάς” έλεγα «τώρα, ποιος θα το ακούσει;». Κι όμως, έκανε μεγάλη επιτυχία. Ο “Χαρτοπόλεμος” ήταν καθαρά δική μου επιθυμία. Πήρα τον Γιώργο τηλέφωνο και του είπα «θέλω ζεϊμπέκικο ή τίποτα». Την άλλη μέρα με πήρε πίσω και μου λέει «έλα σπίτι να ακούσεις». Ήρθε και η Ελένη Γιαννατσούλια και φτιάξαμε τον “Χαρτοπόλεμο”.

Ένα άλλο τραγούδι σου που μου αρέσει πολύ είναι το «Μη μου πεις για πάντα». Αλήθεια, εσύ πιστεύεις στο «για πάντα»;

Μόνο για τη μουσική το πιστεύω.

Leave a Comment