Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο τραγουδιστής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού το βράδυ που έχασε τη ζωή του.

«Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση και θα σας πω πώς εγώ προσωπικά έφτασα στον μάρτυρα γιατί εκείνη την ημέρα που έφυγε ο Παντελής Παντελίδης με τις δύο κοπέλες από το σπίτι που βρισκόταν μέχρι το αυτοκίνητο ήταν περίπου 12 άτομα. Και μου κάνει τρομερά μεγάλη εντύπωση γιατί τόσα χρόνια οι αρχές δεν έψαξαν να βρουν ποια είναι αυτά τα άτομα με τα οποία ο Παντελίδης ήταν το βράδυ πριν το ατύχημα. Ήρθαν στα χέρια μου κάποιες φωτογραφίες, και ψάχνοντας βρήκα κάποιους από τους συγκεκριμένους και πήγα εγώ προσωπικά και τους συνάντησα και τους είπα ότι σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεσαι εσύ γιατί δεν έχεις δώσει κατάθεση και τι έχει γίνει.

Μέσα στους μάρτυρες που συνάντησα, που είναι αρκετοί, δεν είναι ένας. Ένας έχει καταθέσει προς το παρόν είχα την απάντηση ότι βρισκόταν εκείνο το βράδυ εκεί, και αφού τελείωσε η βραδιά που όλοι γνωρίζουμε τι συνέβαινε, έβγαλε τον Παντελή Παντελίδη έξω από το σπίτι με τις δύο κοπέλες, ο οποίος είχε πιει πάρα πολύ και τον έβαλε στη θέση του συνοδηγού. Το λένε περισσότεροι και επιβεβαιώνουν. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση γιατί ούτε οι αρχές, ούτε η αστυνομία, ούτε ο οποιοσδήποτε δεν πήγε να βρει τους ανθρώπους, με τους οποίος εκείνο το βράδυ ο Παντελής Παντελίδης έπαιζε χαρτιά. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση και μάλιστα μου κάνει εντύπωση γιατί ξαφνικά εμφανίστηκε ο μάρτυρας, ο οποίος σας ξαναλέω ότι εγώ πήγα και συνάντησα από κάποιες φωτογραφίες που έχω στα χέρια μου. Υπάρχουν κι άλλοι μάρτυρες. Γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν οι αρχές; Περίμεναν από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να βρει τους συγκεκριμένους; Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήθελαν να καταθέσουν όπως και δεν μου κάνει εντύπωση ότι εμφανίστηκε μετά από χρόνια αφού κανένας δεν πήγε να τον συναντήσει, να τον βρει και γιατί να πάει μόνος του;Την οικογένεια δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα και δεν την ενδιαφέρουν οι αγωγές, ο μάρτυρας ήρθε στα πλαίσια του ποινικού όχι στα πλαίσια του αστικού. Ο μάρτυρας έχει δώσει κατάθεση για το ποινικό σκέλος την κατάθεσης. Αυτό που ενδιαφέρει την οικογένεια είναι για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ και όχι για τις αγωγές», είπε ο Απόστολος Λύτρας.Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με πλευρά της Φρόσως Κυριακού, που επεσήμανε: «Δεν έχουμε λάβει ακόμα γνώση. Όταν ενημερωθούμε κι εμείς, θα απαντήσουμε ανάλογα».

Leave a Comment