Ο Pharrell Williams μοιράστηκε λεπτομέρειες που αφορούν την παραγωγή του ένατου studio album της Rihanna.

Ο τραγουδιστής, ράπερ, τραγουδοποιός και παραγωγός εμφανίστηκε στο «Broken Record Podcast» του Rick Rubin και ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τη Rihanna στο επόμενο άλμπουμ της.«Ω ναι, στο τέλος της ημέρας είναι πραγματικά εκείνη, αυτό που θέλει… Την ενδιαφέρει ο ήχος, προσπαθούσα να φτιάξω κάτι που έμοιαζε με εκείνη και είχε την αίσθησή της. Μιλά για αυτό που θέλει να νιώσει και έπειτα είναι δική μου δουλειά να το αναστρέψω μηχανικά… προτεραιότητα είναι το συναίσθημα», είπε ο Pharrell.«Αντιστρέφουμε μηχανικά αυτό το συναίσθημα και προσπαθούμε να το μετατρέψουμε σε κάτι», συνέχισε.
«Απλώς βουτάς και το ακολουθείς. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να το βρεις. Έχεις συντεταγμένες, ξέρεις πού πηγαίνεις, ξέρεις τι ψάχνεις, θα καταλάβεις πότε έφτασες εκεί. Έχουμε τους κατάλληλους δημιουργούς για το σωστό είδος τόνου και τον εαυτό μου, οπότε μας αρέσει απλά να παλεύουμε και να ζοριζόμαστε μέχρι να νιώσουμε ότι το έχουμε κάνει πραγματικά σωστά», εξήγησε.
 
Pharrell Williams: «Η Rihanna είναι από διαφορετικό κόσμο»
 
Ο Pharrell Wiliams μίλησε επίσης για τη διαδικασία με την οποία γράφουν τραγούδια μαζί με τη Rihanna και αποκάλυψε αν ξεκινούν πρώτα με τους στίχους ή τη μελωδία.«Είναι η μελωδία και μετά ακούμε τι λέει η μελωδία… αν προκύπτουν κάποια λόγια στα σημεία που δεν υπάρχουν λόγια, παίρνεις κατά κάποιον τρόπο το συναίσθημα αυτού που προσπαθείς να επικοινωνήσεις και βρίσκεις τα λόγια και κάνεις ένα μωσαϊκό», περιέγραψε.
 
[youtube url=”https://youtu.be/-pbejxuU4Eg”]
 
Πηγή: www.hit-channel.com
 
 

Leave a Comment