Η Rita Ora είχε παραβιάσει τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19, όχι μόνο με το περίφημο πάρτι των 30ών γενεθλίων της το βράδυ του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου στο εστιατόριο Casa Cruz στο Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο, αλλά και λίγες μέρες νωρίτερα ξανά, αγνοώντας την καραντίνα.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η 30χρονη αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα τραγουδίστρια πέταξε στο Κάιρο με ιδιωτικό αεροσκάφος και δεν απομονώθηκε για 14 ημέρες όπως προβλέπεται κατά την επιστροφή της στη βρετανική πρωτεύουσα, πριν ακόμη διοργανώσει το πάρτι γενεθλίων της.Η Rita Ora ταξίδεψε στην Αίγυπτο, έναντι 6ψήφιας αμοιβής, στις 21 Νοεμβρίου για να εμφανιστεί σε εταιρική εκδήλωση για ιδιωτική εταιρεία, στο πολυτελές W Hotel του Καΐρου. Σύμφωνα με μια πηγή, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Abdul Fattah al-Sisi ήταν μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων της βραδιάς, πιθανότατα για να γιορτάσει τα 66α γενέθλιά του που ήταν δύο ημέρες νωρίτερα.
 
Η τραγουδίστρια επέστρεψε την επόμενη μέρα στο Λονδίνο και σύμφωνα με τους κανόνες της καραντίνας της Βρετανικής Κυβέρνησης θα έπρεπε να απομονωθεί για 14 ημέρες, κάτι που τήρησαν οι συνεργάτες της οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί της.
Με καινούργια απολογητική δήλωση της, ύστερα από τη σχετική αποκάλυψη, η ίδια ζητά και πάλι συγγνώμη, ανακοινώνοντας ότι θα δωρίσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς την αμοιβή της από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της στην Αίγυπτο:
 
«Πρόσφατα πέταξα στην Αίγυπτο για να εμφανιστώ σε μια εταιρική εκδήλωση ιδιωτικής εταιρείας, όπου οι συνεργάτες μου ακολούθησαν το πρωτόκολλο και παρουσίασαν αρνητικά τεστ COVID- 19 κατά την είσοδο, όπως απαιτείται από τις αιγυπτιακές αρχές. Μετά την επιστροφή μου στη Βρετανία, θα έπρεπε να ακολουθήσω τις κυβερνητικές συμβουλές και να απομονωθώ για την απαιτούμενη περίοδο. Όπως γνωρίζετε, δεν ακολούθησα τις κυβερνητικές συμβουλές και… ζητώ συγγνώμη ξανά, ανεπιφύλακτα.
 
Καθώς συνειδητοποιώ ότι οι απολογητικές λέξεις μιας ποπ σταρ μπορεί να μην έχουν πολύ βάρος, ειδικά κάποιας που έχει παραβεί τους κανόνες όπως εγώ, συνειδητοποιώ ότι μερικοί μπορεί να επιδιώκουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Το μήνυμά μου είναι απλό: παρακαλώ μην το κάνετε. Η ενοχή και η ντροπή που ένιωσα αυτήν την εβδομάδα για το λάθος μου δεν αξίζουν τον κόπο. Αντ ‘αυτού, συνεχίστε να ακούτε τις κυβερνητικές συμβουλές και τις φωνές των ηρώων του NHS (σ.σ. Εθνικό Σύστημα Υγείας) και να λαμβάνετε τις απαιτούμενες προφυλάξεις.
Ελπίζω μια μέρα να τα καταφέρω για το κοινό που μου δίνει τόσο μεγάλη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και, ειδικότερα, για τους ήρωες του NHS… Αυτή είναι η υπόσχεσή μου σε όλους που έχουν απογοητευτεί από τη συμπεριφορά μου. Εν τω μεταξύ, θα δωρίσω την αμοιβή μου από την Αίγυπτο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Να είστε καλύτεροι από ό, τι ήμουν και να μάθετε από τα λάθη μου, ώστε να μην χρειάζεται να μάθετε τον εαυτό σας με τον πιο σκληρό τρόπο. Αγάπη, Ρίτα».
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *