Η Shakira αναφέρθηκε στις επιρροές από τη δεκαετία του 1980 που διαθέτει το music video για τη συνεργασία της με τους Black Eyed Peas στο «Girl Like Me».

Σε συνέντευξή της στο Billboard, η Κολομβιανή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έμπνευση για το βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήταν τα ίνδαλμα των ’80s, Jane Fonda.
«Το τραγούδι είχε ήδη αυτή την vintage ποιότητα, γι’ αυτό ήθελα ένα βίντεο με ρετρό – φουτουριστικό vibe. Από την αρχή σκέφτηκα: Jane Fonda. Αυτά τα βίντεο γυμναστικής της δεκαετίας του ’80 είχαν μια πολύ ωραία αισθητική που ήθελα να φέρω σε αυτό το βίντεο», εξήγησε.Κατά τη διάρκεια του music video για το «Girl Like Me» η Shakira εμφανίζεται να κάνει surf skating, για το οποίο δηλώνει ότι είναι «ένα αρκετά νέο πράγμα για το οποίο είμαι εντελώς παθιασμένη και κάτι που κάνω μερικές φορές την εβδομάδα».«Μερικές από τις λήψεις σε αυτό το βίντεο είχαν γυριστεί στις 3 ή 4 το πρωί και έκανα σκέιτ για περίπου δύο ώρες, ώστε να μπορέσαν να κρατήσουν τις καλύτερες λήψεις. Έκανα σκέιτ και έκανα σκέιτ μέχρι που δεν μπορούσα να νιώσω τις αρθρώσεις μου», πρόσθεσε.Το surf skating είναι ένα είδος skating με σανίδα ειδικά σχεδιασμένη για την εκτέλεση κινήσεων που παραπέμπουν στο surfing.Η Shakira είχε επιδείξει τις ικανότητές της στο skating παίρνοντας μέρος στο viral challenge «Dreams» στο TikTok, βασισμένο στο ομότιτλο τραγούδι των Fleetwood Mac.
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment