Ο Στέλιος Ρόκκος έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 21:00 και φέρνει… «Σμαράγδια και ρουμπίνια».

Με αφορμή τη βραδιά που ετοιμάζει, ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο, Λελέ, τα κατοικίδιά τους, τα παιδιά του, αλλά και στην άγνωστη σχέση που είχε με τη Βίκυ Σταυροπούλου πριν εκείνη ασχοληθεί με την υποκριτική.
«Τα ΄χαμε επαγγελματικά! Το μεγάλο όπλο της Βίκυς είναι να είναι ο αρχηγός της παρέας και να την αγαπάνε όλοι. Πριν γίνει ηθοποιός η Βίκυ Σταυροπούλου της πρότεινα να έρθει να κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία που δούλευα. Την προσέλαβαν και ήταν καταπληκτική. Το «Σμαράγδια και Ρουμπίνια» το κάναμε μαζί», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.Ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, βάζει τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια που αγαπάμε όλοι, τα οποία αποκτούν μία πιο ροκ διάθεση, ενώ συνδέει παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές και μαζί με τις μεγάλες του επιτυχίες συνθέτουν ένα μουσικό παζλ ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.
Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse. Στη βραδιά συμμετέχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

Leave a Comment