Ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι χάρισε ο Στέλιος Ρόκκος στο τηλεοπτικό κοινό, με την εμφάνισή του στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», το βράδυ του Σαββάτου.

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός ξεσήκωσε και συγκίνησε σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Κάνοντας μία αναδρομή στα σχεδόν 30 χρόνια της μουσικής του πορείας, ο Στέλιος Ρόκκος ερμήνευσε κάποια από τα τραγούδια του που όλοι έχουμε λατρέψει, από τα «Έτσι Αγαπάω Εγώ», «Έμεινα Εδώ», «Σμαράγδια Και Ρουμπίνια», «Μια Φωτιά», «Έτσι Αγαπάω Εγώ», «Μαρία Μαράκι», «Στο ‘Χα Πει», «Πονάει», «Μεγάλες Αγάπες» και «Θάλασσα», μέχρι το πρόσφατο «Δεν Φοβήθηκα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

 
Παράλληλα, ο Στέλιος Ρόκκος έβαλε τη δική του μουσική σφραγίδα σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια τα οποία απέκτησαν πιο ροκ διάθεση, ενώ συνέδεσε παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές, δημιουργώντας ένα μοναδικό μουσικό παζλ, που «μάγεψε» τους τηλεθεατές και τα social media. 
 
Στο πλευρό του βρέθηκαν ο σπουδαίος ερμηνευτής του δημοτικού τραγουδιού Γιάννης Καψάλης, η Ασπασία Στρατηγού, ο Steven από τους My Excuse, ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου, σε μουσικές συμπράξεις – έκπληξη, όπως στα τραγούδια «Βασιλικός», «Στο ‘Πα Και Στο Ξαναλέω», «Μ’ Ένα Όνειρο Τρελό», «Ξένος», «Εγώ Δεν Είμαι Ποιητής», «Could You Be Loved», «Με ‘Σένα Πλάι Μου», «40 Κύματα», «Μαντήλι», «Καίγομαι Και Σιγολιώνω» και «Αν Το Λες Αυτό Αγάπη». 
 
 

Leave a Comment