Τη δική του διαφορετική άποψη για αυτό που είδε το τηλεοπτικό κοινό ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2US είχε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Ο ενδυματολόγος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή προέβη σε ιδιαίτερα καυστικά σχόλια για τον τρόπο που επέλεξαν οι δύο τραγουδίστριες να δώσουν ένα τέλος στην κόντρα που φημολογείται ότι υπήρχε μεταξύ τους.
«Έχω δουλέψει με την Δέσποινα. Τι να σου πω ενδυματολογικά αριστούργημα. Όχι! Καλά να είναι κι όλα τέλεια αλλά αυτή η ιδέα για την εχθρότητα δύο τραγουδιστριών, την στιγμή που είμαστε κλειδαμπαρωμένοι λόγω Covid-19 κι ο κόσμος χάνει λεφτά κι εμείς θεοποιούμε μία φάση η οποία είναι ουσιαστικά σκηνοθετημένη για να μπουστάρει την καριέρα δύο καλλιτεχνών, δεν με βρίσκει πολύ σύμφωνο. Παίρνουμε κάτι μέτριο και το αποθεώνουμε.
Αναγάγουμε κάτι που θα μπορούσε να τελειώσει σε 5 λεπτά. Τώρα θυμήθηκαν να φιληθούν η Βίσση με την Βανδή σαν την Madonna με την Britney Spears πριν από 20 χρόνια. Δηλαδή κάνε το και λίγο original. Ακόμα και το κείμενο που είπαν, ήταν τόσο προβλέψιμα όλα. Δεν έχει αυθεντικότητα και δεν μου άρεσε», τόνισε.

Leave a Comment