Ο David Guetta συνεχίζει τη σειρά φιλανθρωπικών συναυλιών #UnitedAtHome με ένα show στο Ντουμπάι, μετατρέποντας το εμβληματικό ελικοδρόμιο Burj Al Arab Jumeirah σε DJ booth.
Στόχος αυτής της εικονικής συναυλίας είναι η υποστήριξη της εκστρατείας «Εκπαίδευση χωρίς διακοπή» της UNICEF και του Dubai Cares, η οποία αποσκοπεί να ωφελήσει παιδιά, μαθητές και καθηγητές που δεν διαθέτουν τους απαραίτητους πόρους, έναν φορητό υπολογιστή ή tablet, για να συμμετάσχουν στην απομακρυσμένη εκπαίδευση από την ασφάλεια του σπιτιού σας την περίοδο του COVID-19.
Το απίστευτο εικονικό show, το οποίο θα συνοδεύεται από ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, πυροτεχνήματα και το αδάμαστο πνεύμα του Ντουμπάι, θα μεταδοθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου μέσω του επίσημου καναλιού του David Guetta στο YouTube.
Επιπλέον, το κοινό μπορεί να προχωρήσει σε δωρεές καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας μέσα από την ιστοσελίδα του DJ και μουσικού παραγωγού.
 
 
Μέχρι στιγμής ο David Guetta έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια δολάρια χάρη στη γενναιοδωρία ανθρώπων από όλο τον κόσμο που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το μεγάλο κίνημα στις προηγούμενες εκδόσεις του, που πραγματοποιήθηκαν στο Μαϊάμι, στη Νέα Υόρκη και στο Λούβρο στο Παρίσι.Τις προηγούμενες συναυλίες της #UnitedAtHome παρακολούθησαν περισσότεροι από 75 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.
Ο David Guetta συνεχίζει να αφήνει, με τον δικό του τρόπο, ένα μεγάλο θετικό αποτύπωμα σε κοινότητες και να προσφέρει αισιοδοξία και χαρά, καθώς συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον περιορισμό της πανδημίας.
 
[youtube url=”https://youtu.be/jHqjkrbQP4Y”]
 
 

Leave a Comment