Η Lady Gaga θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών στην ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου Joe Biden.

Η ορκωμοσία του Joe Biden και της Kamala Harris θα λάβει χώρα στη δυτική πλευρά του Καπιτωλίου των Ηνωμένων Πολιτειών την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 11:30, τοπική ώρα Ουάσινγκτον.Εκτός από τη Lady Gaga, η οποία θα ερμηνεύσει την «Αστερόεσσα Σημαία», στην τελετή θα εμφανιστεί επίσης η Jennifer Lopez και άλλοι καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.Το ίνδαλμα της pop έχει ερμηνεύσει ξανά τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών στην έναρξη του Super Bowl 2016.
 
Η Lady Gaga είχε εκφράσει δημόσια την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα του Joe Biden και της Kamala Harris στις πρόσφατες αμερικανικές προεδρικές εκλογές.Η αστέρας της μουσικής είχε παρευρεθεί επίσης στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση των Δημοκρατικών, στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.Η κοινή εμφάνιση του Joe Biden και της Lady Gaga είχε προκαλέσει μάλιστα την έντονη αντίδραση του απερχόμενου προέδρου Donald Trump και την απολαυστική απάντηση της τραγουδίστριας.
 
 [youtube url=”https://youtu.be/nKlNynLHV28″]
 
Η Lady Gaga χαρακτήρισε την εκλογή του Joe Biden ως «μεγαλύτερες πράξεις καλοσύνης και γενναιότητας».«Joe Biden, Kamala Harris και αμερικανικέ λαέ, δώσατε στον κόσμο μια από τις μεγαλύτερες πράξεις καλοσύνης και γενναιότητας που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα. Τίποτα άλλο παρά αγάπη για τον νέο αρχηγό μας και την πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρο που εκλέχτηκε στον Λευκό Οίκο», έγραψε στο Twitter.
Το πρόγραμμα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ περιλαμβάνει επίσης μια εικονική παρέλαση που θα μεταδοθεί μέσω livestream και άλλες διαδικτυακές εκδηλώσεις.
 
[youtube url=”https://youtu.be/oU_UEVp2ynU”]
 

Leave a Comment