Στις 28 Ιανουαρίου συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την ημέρα που η Rihanna κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ της, το «ANTI» και η τραγουδίστρια γιόρτασε την επέτειο δημοσιεύοντας ορισμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η Rihanna ευχήθηκε στον εαυτό της «Χαρούμενη #ANTIversary» και ανάρτησε  μία σειρά από διάφορες ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο.
Η αστέρας της μουσικής ευχαρίστησε επίσης τους θαυμαστές της για την απέραντη στήριξή τους και μοιράστηκε ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων που απαριθμεί κάποια από τα μεγάλα επιτεύγματα που σημείωσε με το όγδοο studio album της.To «ANTI» κατέκτησε το Νο. 1 στο Billboard 200, συγκέντρωσε πάνω από 15 δισεκατομμύρια ροές παγκοσμίως και κατέγραψε πωλήσεις άνω των 11 εκατομμυρίων αντιτύπων σε όλο τον κόσμο.Επίσης 32,5 εκατομμύρια πωλήσεις σημείωσε το single «Work», 17 εκατομμύρια πωλήσεις το «Needed Me», 15 εκατομμύρια πωλήσεις το «Love on The Brain», 5,5 εκατομμύρια πωλήσεις το «Kiss It Better» και 4,5 εκατομμύρια πωλήσεις το «Sex With Me».Το «ANTI» συμπεριλήφθηκε επιπλέον σε πολλές από τις λίστες των διεθνών ενημέρωσης με τα καλύτερα άλμπουμ του 2016.Παρόλο που η Rihanna συνήθιζε μέχρι τότε να κυκλοφορεί νέα άλμπουμ κάθε χρόνο ή δύο χρόνια, τα επόμενα πέντε χρόνια κύλησαν χωρίς το πολυπόθητο R9. Θα είναι το 2021 η χρονιά που θα πραγματοποιήσει την ιδιαίτερα πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδό της;
 

Leave a Comment