Ένα κίτρινο μίνι στράπλες φόρεμα επέλεξε η Rita Ora αφήνοντας πίσω της τον σάλο που προκάλεσε, καθώς δεν τήρησε την προβλεπόμενη καραντίνα, επιστρέφοντας από το Κάιρο.

Λίγο πριν πάρει τη θέση της στο τραπέζι των κριτών του « The Masked Singer UK», η 30χρονη αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα τραγουδίστρια θέλησε να δείξει κάτι από τα παρασκήνια.Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο κίτρινο μίνι φόρεμα, με φιόγκο στο ντεκολτέ, που το συνόδευσε με χρυσά κοσμήματα. Παράλληλα, έφτιαξε τα μαλλιά της σγουρά, ενώ τις τελευταίες πινελιές έδωσε η μακιγιές της.
 
 
Η εμφάνιση στο Instagram συνοδεύτηκε και από μία εξομολόγηση για τη θέση της κριτή που κατέχει, λέγοντας ότι είναι πολύ δύσκολη η δουλειά της.
 
rita_ora
 
rita_ora1
 
Η Rita Ora είχε προκαλέσει σάλο, όταν αποδείχθηκε ότι παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού δύο φορές, τόσο στα γενέθλιά της το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, σε εστιατόριο, όσο και λίγες ημέρες νωρίτερα.
Η τραγουδίστρια έπρεπε να μείνει σε 14ήμερη καραντίνα, καθώς είχε ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ για εμφάνιση στο Κάιρο, κάτι που δεν έπραξε, με αποτέλεσμα από επιπτώσεις.

Leave a Comment