Η Beyoncé ένωσε για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις της με την Adidas για μια νέα, μοναδική,  συλλογή, για τους λάτρεις του χειμώνα που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Είδη ένδυσης, αξεσουάρ και υποδήματα εμπνέονται από αλπικά και χιονισμένα τοπία, υπόσχοντας ένα stylish χειμερινό ταξίδι.  Πέντε διαφορετικά και καινούργια παπούτσια θα κάνουν την εμφάνιση τους.Επιπλέον, θα υπάρχει και ανανεωμένη έκδοση μερικών από τα πιο διάσημα σχέδια της τραγουδίστριας όπως, Ivy Park Ultra Boost και Super sleek.

Η Beyoncé μέσα στην περίοδο της πανδημίας, ενθαρρύνει τους fans της να βρουν τις απαντήσεις για ερωτήματα, όπως τι σε παρακινεί, ποιο είναι το κίνητρο σου και που βρίσκονται τα όνειρα σου.Η Beyoncé και το Ivy park θεωρούν ότι η απάντηση βρίσκεται στο park του καθενός.Στην καινούργια καμπάνια το πάρκο είναι μια χώρα των θαυμάτων, είτε στα βουνά, είτε στην πόλη. Η εντυπωσιακή συνεργασία μας παροτρύνει να σκεφτούμε out of the box.Τολμηρά, αναζωογονητικά, κομψά και χωρίς περιορισμούς θα απογειώσουν το streetwear σας.

Leave a Comment