Για ακόμα μία χρονιά, οι MEΛΙSSES και ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκαν στην κορυφή του ετήσιου ραδιοφωνικού ελληνικού airplay, με δύο από τις μεγάλες επιτυχίες τους!

Σύμφωνα με τη λίστα της MediaInspector με τα 200 τραγούδια με  τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις κατά τη διάρκεια του 2020, το «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES κατέκτησε τη no1 θέση! 
Το «Μισή Καρδιά» κυκλοφόρησε από την Panik Records τον Απρίλιο του 2020 και κυριάρχησε στην κορυφή του ελληνικού airplay chart για 16 συνεχόμενες εβδομάδες στη διάρκεια της χρονιάς. 
 
 
Στο no2 της ετήσιας λίστας φιγουράρει το «Ένα Λεπτό», η επιτυχημένη συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που κυκλοφόρησε από την Panik Records τον Οκτώβριο του 2019. Το «Ένα Λεπτό» ήταν no1 στο ελληνικό και στο μικτό airplay chart για 12 συνεχόμενες εβδομάδες μέσα στο 2020, ενώ οι official αναρτήσεις στο YouTube ξεπερνoύν τα 15.000.000 views Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Μάστορας υποδέχθηκε και το 2020 με πρωτιά, καθώς το τραγούδι του «Δεν Έχω Ιδέα» ήταν no1 στην ετήσια λίστα με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις του 2019. Οι ΜEΛISSES θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν μεγάλες επιτυχίες και το 2021, καθώς ετοιμάζουν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους. 

Leave a Comment