Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πριν από λίγους μήνες και χωρίς κανείς να το γνωρίζει, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του που είναι παντρεμένοι οκτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Silas, απέκτησαν άλλο ένα αγοράκι και είναι πανευτυχείς.Μάλιστα ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά επίσημα ότι το δεύτερο παιδί τους ήρθε στον κόσμο το 2020.

«Το όνομά του είναι  Phineas και είναι φοβερός και τόσο γλυκός και κανείς δεν κοιμάται», είπε ο Justin Timberlake και πρόσθεσε: «Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Είμαστε ευγνώμονες».Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν είναι διαφορετικό να είναι γονείς δύο παιδιών αντί ενός, απάντησε: «Δεν βλέπουμε πια ο ένας τον άλλο.Είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά πιστεύω ότι πλέον μπαίνεις από τη φάση της άμυνας στην επίθεση πολύ γρήγορα. Είναι κάπως σαν ‘Πάρε το ένα [μωρό], θα πάρω το άλλο».Ο Timberlake αποκάλυψε ακόμα πως ο πρωτότοκος είναι πολύ χαρούμενος με τον ρόλο του μεγάλου αδερφού.

Leave a Comment