Ο ράπερ Sean «Diddy» Combs βοήθησε κατοίκους του Μαϊάμι που επλήγησαν από την κρίση της πανδημίας δωρίζοντας χαρτονομίσματα των 50 δολαρίων.

Ο ράπερ μοίρασε επίσης δωροκάρτες και σακούλες από σούπερ μάρκετ με προϊόντα υγιεινής σε ένα τεράστιο πλήθος σε περιοχή της αμερικανικής πόλης.Ο Diddy συνεργάζεται με τον διοργανωτή Φεστιβάλ, Μάικλ Γκάρντνερ και την τοπική ομάδα Teens Exercising Extraificent Success για να βοηθήσει στην παροχή επιδομάτων ενοικίου για οικογένειες στο Μαϊάμι, σύμφωνα με το AP.
 
 
Πριν από μερικούς μήνες ο Αμερικανός ράπερ διοργάνωσε online μαραθώνιο χορού (dance-athon) για συγκεντρώσει οικονομική βοήθεια για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε μη προνομιούχες περιοχές των ΗΠΑ.«Ας χορέψουμε μαζί και ας συγκεντρώσουμε πόρους για τους εργαζόμενους στον τομέα υγείας για να τους δείξουμε πόσο τους εκτιμάμε!» παρότρυνε τους συμμετέχοντες. Θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και άλλους, ο Diddy φιλοξένησε στον καλωδιακό δίκτυό του REVOLT TV, συζήτηση με θέμα τις συνέπειες της COVID-19 στην Αφρο-Αμερικανική Κοινότητα με τη συμμετοχή πολιτικών και εκπροσώπων της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας.

Leave a Comment