Η συναυλία που έδωσαν οι Doors την 1η Μαρτίου του 1969 στο «Dinner Key Auditorium» στο Μαϊάμι είναι διαβόητη.

Όσα έκανε επί σκηνής ο Jim Morrison οδήγησαν λίγες μέρες μετά τη συναυλία στη σύλληψή του για απρεπή εμφάνιση, βωμολοχίες και κατάσταση μέθης δημοσίως.Όσα οδήγησαν σε αυτή τη συναυλία, αφηγείται το αυτοβιογραφικό κόμικ «Morrison Hotel» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου από τον εκδοτικό οίκο Z2 Comics.Οι Doors έδωσαν στη δημοσιότητα αποκλειστικό απόσπασμα από την επικείμενη έκδοση αλλά και εικαστικά από το picture disc βινύλιο «Morrison Hotel», γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 50 ετών από την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ.
 
 
Το κόμικ φέρει την υπογραφή της Leah Moore, η οποία συνεργάστηκε με τα μέλη της μπάντας που βρίσκονται εν ζωή.Συνεισέφεραν επίσης πολλοί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.Οι σελίδες τις οποίες μπορούμε να δούμε δείχνουν τους Doors να μένουν ενεοί μπροστά στο μεγαλύτερο του αναμενόμενου πλήθος που έχει γεμίσει το στάδιο.
 
 
Ο Jim Morrison δεν ήταν παρών, αλλά καταφέρνει με καθυστέρηση να μπει στο αεροπλάνο.Στην πτήση τον βλέπουμε με μούσια που προσφάτως έχει αφήσει και να φλερτάρει με τις αεροσυνοδούς.
Ο μάνατζερ του συγκροτήματος παζαρεύει με τον ιδιοκτήτη του συναυλιακού χώρου, που έχει κόψει πιο πολλά εισιτήρια αλλά αρνείται να δώσει στους Doors παραπάνω χρήματα από αυτά που λέει το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει.
 
 
Στην ειδική επανέκδοση του «Morrison Hotel», το LP θα έχει το αυθεντικό stereo mix του 1970, όμως έχει περάσει από remastering από τον Bruce Botnick, επί πολλά χρόνια ηχολήπτης των Doors, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
 
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment