Οι καλλιτέχνες και οι επιτυχίες της Panik Entertainment Group μονοπώλησαν για ακόμα μια χρόνια το ραδιοφωνικό airplay, κατακτώντας την πρώτη θέση στο chart share του 2020!

Σύμφωνα με την MediaIspector, η Panik κατέκτησε την πρωτιά με 7,3 εκατομμύρια μεταδόσεις στο μικτό (ελληνικό και διεθνές) ρεπερτόριο τη χρονιά που μας πέρασε. Ταυτόχρονα, βρέθηκε στην πρώτη θέση και του ετήσιου ελληνικού IFPI official airplay chart by MediaInspector, με πάνω από 5,1 εκατομμύρια μεταδόσεις.Μέσα σε λίγα χρόνια από την ίδρυσή της από τον Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση και τον Γιώργο Αρσενάκο, η Panik κατάφερε να γίνει η πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενη, αλλά και η κορυφαία ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρεία, με τα τραγούδια της να γίνονται μεγάλες επιτυχίες, τόσο στα ραδιόφωνα, όσο και στις καρδιές του κόσμου.Μεταξύ άλλων, τη χρονιά που μας πέρασε, το no1 και το no2 της ετήσιας λίστας με τα 200 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις κατέκτησαν τα «Μισή Καρδιά» από τις MEΛISSES και «Ένα Λεπτό» από τον Χρήστο Μάστορα και τον Δημήτρη Μπάση, που κυκλοφορούν από την Panik Records. 
Επίσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum, έκανε ρεκόρ καθώς είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης με 12 τραγούδια στη 200άδα. Η Panik Entertainment Group ευχαριστεί τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τους συνεργάτες για την υποστήριξη και υπόσχεται πως και το 2021 θα είναι γεμάτο με μεγάλες επιτυχίες της! 

Leave a Comment