Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει στις 5 Φεβρουαρίου στο FX και το Hulu, ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο, «Framing Britney Spears», το οποίο δημιούργησαν οι New York Times και αφορά τη ζωή της Britney Spears και κυρίως τη σχέση με τον πατέρα της, Jamie Spears και τη δικαστική διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα τους.

 

 
 
Λόγω της ψυχολογικής της κατάστασης, από το 2008 μέχρι και σήμερα, ο πατέρας της τραγουδίστριας θεωρείται νομικός κηδεμόνας της και είναι εκείνος που διαχειρίζεται τις οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις της. Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν ήταν γνωστή στο κοινό μέχρι που το ανακάλυψαν οι fans της.
Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, στο οποίο μιλάει ένας fan της, δηλώνοντας πως: «Είναι αηδιαστικός ο τρόπος που τη μεταχειρίστηκαν. Για ποιο λόγο ο πατέρας της να αποφασίζει για εκείνη;».Ένα χρόνο πριν μάλιστα, η Britney Spears προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον πατέρα της, ωστόσο ο δικαστής που είχε αναλάβει την υπόθεση αρνήθηκε να απομακρύνει τον πατέρα της από νομικό κηδεμόνα της. Τότε, η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να προγραμματίσει καμία συναυλία, εάν ο Jamie Spears δεν τις επιστρέψει τα δικαιώματα της δουλειάς της.
 
[youtube url=”https://youtu.be/7SJMg00HoR8″]

Leave a Comment