Η Taylor Swift ήταν το soundtrack στις ζωές πολλών το 2020, καθώς κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ – έκπληξη, το «Folklore» και το «Evermore», όμως το δικό της πιο αγαπημένο τραγούδι για την περσινή χρονιά ήταν ένα κομμάτι που άκουσε για πρώτη φορά πριν από δύο δεκαετίες.

Το τεύχος Ιανουαρίου του βρετανικού περιοδικού «MOJO» ζήτησε από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών να κάνουν μια αναδρομή στο 2020 και να αποκαλύψουν «το καλύτερο τραγούδι που άκουσαν όλο το χρόνο».Ενώ πολλοί από τους φίλους της Taylor Swift, όπως η Selena Gomez, ο Paul McCartney και οι HAIM, κυκλοφόρησαν νέα μουσική πέρυσι, η αστέρας  της  pop εξέπληξε τους αναγνώστες του περιοδικού και απάντησε ότι το καλύτερο τραγούδι που άκουσε το 2020 ήταν το «Again» του Lenny Kravitz, το οποίο κυκλοφόρησε το 2000.«Θυμάμαι που το άκουσα πρώτη φορά στο ραδιόφωνο όταν ήμουν περίπου 10 ετών, με χαμηλή ένταση στο αυτοκίνητο, καθώς πηγαίναμε με τη μαμά μου στις διάφορες εξωτερικές δουλειές που είχαμε. Είχε το CD και έγινε υπόκρουση στη διαδρομή για το σχολείο, στα ψώνια, στη ζωή σε μια μικρή πόλη», περιγράφει η Taylor Swift.«Ίσως γι’ αυτό, όταν ανακάλυψα ξανά το “Again” πέρυσι, ήταν για εμένα τόσο μια παρηγοριά που είχα σε όλη μου τη ζωή όσο και ένα νέο εξαιρετικό τραγούδι. Βάζω αυτό το τραγούδι και νιώθω σαν να είμαι σε ένα αεροπλάνο που απογειώνεται ή σαν να αιωρούμαι πάνω από όλους που ερωτεύονται σε όλο τον κόσμο και να το βλέπω να συμβαίνει», εξηγεί.«Αυτό το τραγούδι σε ταξιδεύει και είναι με προκαλεί με οδυνηρό τρόπο νοσταλγία. Μπορεί να βάλω τέρμα την ένταση ή να γίνει το soundtrack στις πιο ήσυχες στιγμές μου», σημειώνει η Taylor Swift.«Είμαι μαγεμένη από αυτό το τραγούδι και είμαι τόσο ευγνώμων που υπάρχει», καταλήγει.
Το «Again» ήταν το μόνο νέο τραγούδι που συμπεριλήφθηκε στο συλλογή «Greatest Hits» του Lenny Kravitz που κυκλοφόρησε το 2000. Την επόμενη χρονιά το «Again» κέρδισε το βραβείο Grammy για την Καλύτερη Ανδρική Rock Ερμηνεία.
[youtube url=”https://youtu.be/eW2qlKa6oHw”]
 
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment