Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: η σπουδαία επί σκηνής σύμπραξη που ενθουσίασε το κοινό, κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα. Μάλιστα, μέσα σε 3 ώρες από την κυκλοφορία, έγινε Νo1 στο iTunes chart.

Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες ένωσαν για πρώτη φορά τις φωνές τους στον τελικό του show «Just The 2 Of Us» τον περασμένο Δεκέμβριο, σε μία σύμπραξη που έγραψε μουσική και τηλεοπτική ιστορία, η οποία αποτυπώνεται σε αυτή την ψηφιακή κυκλοφορία.
Ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους, solo και σε ντουέτα, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή καθηλώνουν με τις δυνατές ερμηνείες τους και την «εκρηκτική» χημεία τους.
 
 
Η συνύπαρξή τους στέφθηκε από τεράστια επιτυχία και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης επί σειρά ημερών. Μεταξύ άλλων, έγινε αμέσως Νo1 trend στο ελληνικό Twitter και μπήκε στο trending του παγκόσμιου Twitter, ενώ όλα τα social media γέμισαν με χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια και εκτόξευσε τα νούμερα τηλεθέασης του show στο 40%, το υψηλότερο που σημείωσε ο τελικός. Παράλληλα, το official video που «ανέβηκε» στο YouTube μπήκε σε λίγες ώρες στις πρώτες θέσεις των trends, μετρώντας σχεδόν 1,5 εκατομμύριο views.

Βρείτε το «Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή live» στα ψηφιακά καταστήματα: 
https://www.smarturl.it/vissivandilive

Leave a Comment