Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε το 2017 με τη συμμετοχή της στη Eurovision μίλησε η Demy η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Το 2017 ήταν δύσκολη χρονιά, τα έχω διαγράψει λίγο. Υπήρχαν δύο πλευρές, η υπερηφάνεια κι η συγκίνηση σε πολλές στιγμές αυτού του ταξιδιού αλλά επειδή είμαι αγχώδης και τελειομανής άνθρωπος, το βίωσα με πολύ στρες. Ερχόμουν από μία πολύ δύσκολη χρονιά. Τότε έκανα και μιούζικαλ, νυχτερινές εμφανίσεις και προετοιμασία για την Eurovision. Κάποια στιγμή είχα ζορίσει τον εαυτό μου, την ψυχή μου, το σώμα μου, την φωνή μου. Πήγα στην Eurovision πολύ κουρασμένη που συνέβαλε στο ότι δεν το απόλαυσα… και το αποτέλεσμα στην κατάταξη που μπορεί να μην παίζει ρόλο στην καριέρα σου αλλά μετρά στην ψυχή. Ήταν όλη η υποδοχή πολύ θερμή στην Ελλάδα.
Είχα συνηθίσει να είμαι πάντα του άλφα και πρώτη σε όλα, οπότε αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ. Μετά την Eurovision το σώμα μου είχε άρνηση και δεν ήθελα να τραγουδώ. Δεν αναγνώριζα την φωνή μου, κουραζόμουν εύκολα. Δεν είχα κάτι παθολογικό. Θα το σκεφτόμουν διπλά για να ξαναπάω γιατί ήξερα τι έφταιξε κι ήμουν κουρασμένη».

Leave a Comment