Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ».
Στο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», μέσα από τη μουσική τριλογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία. Θα συναντηθεί η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας.
Οι 3 συναυλίες θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω της live μετάδοσής τους και της επικοινωνίας τους θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.
Το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» του Γιώργου Μαζωνάκη αποτελείται από 3 πράξεις, 3 ξεχωριστές live streaming συναυλίες που τιμούν το ελληνικό τραγούδι, τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο.
 
1η Πράξη: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.»
2η Πράξη: «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.»
3η Πράξη: «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.»
 
Η κάθε συναυλία θα αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρονομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό. Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του live streaming από την concer.tv θα υποστηριχθεί με σύγχρονες τεχνολογίες ακρίβειας και πιστότητας στην εικόνα και τον ήχο με την υποστήριξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου Vodafone Giga Network 5G.
 
 
Πρώτη πράξη: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.»
 
Η πρώτη live streaming συναυλία με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.
 
Η πρώτη πράξη της τριλογίας θα έχει συμβολικό, εορταστικό χαρακτήρα για το Γιώργο Μαζωνάκη, αφού πραγματοποιείται μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Ο αυθεντικός ερμηνευτής θα γιορτάσει τη γενέθλια μέρα του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και «αναγέννησης» μέσα από μία μοναδική μουσική εμπειρία, ταξιδεύοντας μας με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες του.
 
Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο www.georgiosmazonakis.com
 
Δεύτερη Πράξη: «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.»
 
Η δεύτερη live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με «χρυσοδάκτυλους» του μπουζουκιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.
 
H δεύτερη πράξη της τριλογίας εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.
 
Τρίτη πράξη: «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.»
 
Η τρίτη live streaming συναυλία έχει τίτλο «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media και το www.georgiosmazonakis.com.
 
Πληροφορίες
 
Προπώληση Εισιτηρίων: www.georgiosmazonakis.com
 
Live Streaming Ticket 15€
• Σπάνια μουσική εμπειρία 120’
• Παραγωγή υψηλών προδιαγραφών
• Συμμετοχή κι επικοινωνία του κατόχου του εισιτηρίου*
 
«ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» – Προνομιακό Πακέτο 3 Πράξεων
• Live Streaming Ticket x 3 = 33€ **
 
* Προϋπόθεση για τη δυνατότητα/δικαίωμα προβολής του προσώπου του κατόχου του εισιτηρίου, αποτελεί η αποδοχή των σχετικών όρων και η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συναίνεσης κατά την αγορά του εισιτηρίου.
 
** Το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» – Προνομιακό Πακέτο 3 Πράξεων περιέχει τρεις διαφορετικούς κωδικούς προβολής, ένα για κάθε live streaming συναυλία.
 
Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
 
Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.
 
To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».
 Η τρίτη πράξη θα κορυφώσει την τριλογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών.
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment