Συνεπής στο ραντεβού που έχει δώσει δύο φορές την εβδομάδα, η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο του #ProjectAprohosis.

Η διαχρονικά αγαπημένη τραγουδίστρια ετοίμασε οκτώ μουσικά βίντεο για τα ισάριθμα οκτώ καινούργια τραγούδια που περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ της «Αποχρώσεις», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.Μετά τα τραγούδια «Αναμονή», «Δεν Επέστρεψα», «Μια Σταγόνα Αμαρτία», «Για Ποια Αγάπη», τη σκυτάλη παίρνει το πέμπτο κατά σειρά music video του #ProjectAprohosis.
Το «Μη» είναι ένα σύγχρονο pop τραγούδι που συνδυάζει άψογα στο ηχόχρωμά του μια πινελιά από ethnic επιρροές. Το αποτέλεσμα ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή.«Μη, μην παρακαλάς, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα, τίποτα ανάμεσά μας… Μη, μη μ’ αναζητάς, δεν υπάρχει τίποτα στο τίποτα, δεν έχει μείνει τίποτα για μας, τίποτα για μας…», τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου με τη μοναδική ενέργεια που τη διακρίνει.Τη μουσική του τραγουδιού «Μη» υπογράφουν οι ARCADE μαζί με τους Damian Magand, Kirsten Collins, Bosorg Etemad, ενώ οι στίχοι ανήκουν στους ARCADE.Η σκηνοθετική επιμέλεια του #ProjectAprohosis έχει ανατεθεί στον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.Θυμίζουμε ότι τα καινούργια μουσικά βίντεο για το μοναδικό οπτικοαουστικό εγχείρημα της Έλενας Παπαρίζου δίνονται στη δημοσιότητα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.Στο μεταξύ, το νέο άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου έκανε θριαμβευτικό ντεμπούτο στο No. 1 των φυσικών πωλήσεων δίσκων στην Ελλάδα και του επίσημου Albums Sales Chart της IFPI.
 
[youtube url=”https://youtu.be/Jj0XKVOFWhU”]
 
Πηγή:  www.hit-channel.com
 

Leave a Comment