Τα baseball hats έκαναν δυνατό comeback στο street style ήδη από την αρχή του περασμένου έτους και αυξάνουν πολύ γρήγορα τη δυναμική τους.

Η έντονη παρουσία τους συνεχίζεται και τη σεζόν που διανύουμε, γεγονός που τα έχει τοποθετήσει στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας. Μάλιστα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων των street style stars.Φανατικός οπαδός του baseball hat είναι και η Ελένη Φουρέιρα καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που το επιλέγει για τις all day εμφανίσεις της στην πόλη.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που απολάμβανε τις αγορές τις στη Γλυφάδα με athleisure look.Η ποπ σταρ φορούσε ένα φούξια athletic outfit, το οποίο συνδύασε φυσικά με το baseball hat που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Τα baseball hats ταιριάζουν ιδανικά με πρωινά casual chic outfits, βασισμένα σε τζιν παντελόνια, oversized blazers και αθλητικά υποδήματα ακόμα και με φόρμες. Αν ανήκετε στις τολμηρές μη διστάσετε να τα προσθέσετε σ’ ένα πιο tailored και sophisticated look για να κερδίσετε πόντους με την αντίθεση που θα έχετε δημιουργήσει.

Leave a Comment