Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου μόλις κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία από την Cobalt Music.Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας της, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα «συναισθήματά» της μέσα από τα δέκα – διαλεγμένα ένα-κι-ένα – τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, που κυκλοφορεί από σήμερα στα δισκοπωλεία.

Στο δέκατο κατά σειρά άλμπουμ της καριέρας της, με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», η Έλλη Κοκκίνου συναντά στο στούντιο ηχογράφησης σπουδαίους δημιουργούς να υπογράφουν την μουσική και τους στίχους, όπως οι Γιάννης Φρασέρης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Χρήστος Σαντικάι, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και Doron Medalie.Εδώ βρίσκει κανείς μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της Έλλης Κοκκίνου, όπως τα «Να Την Αγαπάς», «Όλα Λάθος», «Τάξε Μου», «Ξημερώματα Σαββάτου». Στα ολοκαίνουργια τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος βρίσκεται είναι το μελωδικό ζεϊμπέκικο «Τι Έχω Τραβήξει», σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, που ξεχώρισε αμέσως και έχει ήδη αποσπάσει ενθουσιώδη σχόλια.
Το άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» ολοκληρώνεται με ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για την Έλλη Κοκκίνου.
Η Έλλη Κοκκίνου έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το τραγούδι «Κάποια Μέρα» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Γιούλας Γεωργίου. Το 2020 με αίσθημα νοσταλγίας, μπήκε ξανά στο στούντιο και επανηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι, προκειμένου να το ξαναπαρουσιάσει με σύγχρονο ήχο, διατηρώντας πάντα το ξεχωριστό ύφος του σπουδαίου δημιουργού.
Το tracklist του άλμπουμ
1. Απόψε Κάτι Λείπει
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
 
2. Τι Έχω Τραβήξει
Μουσική: Γιώργος Κακοσαίος – Στίχοι: Νίκος Σαρρής
 
3. Να Την Αγαπάς
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
 
4. Μια Φωτογραφία
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
 
5. Όλα Λάθος
Μουσική: Doron Medalie – Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου
 
6.Η Αγάπη Αυτή
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης – Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης
 
7. Κρατάει Χρόνια
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
 
8. Ξημερώματα Σαββάτου
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης – Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος
 
9. Τάξε Μου
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης – Στίχοι: Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
 
10. Κάποια Μέρα
Μουσική: Αντώνης Βαρδής – Στίχοι: Γιούλα Γεωργίου
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment