Το «Mega Live Album» του Γιώργου Μαζωνάκη, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο grand finale της εκπομπής «Σπίτι Με Το Mega» για το 2020 σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης, διατίθεται από σήμερα στο YouTube.

Το «Mega Live Album» αποτελεί ορόσημο για το ελληνικό τραγούδι, αφού περιλαμβάνει 41 τραγούδια αξεπέραστα στο χρόνο εδώ και δεκαετίες αλλά και νέες, τεράστιες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη.
Από το «Ανήκω σε μένα», το «Παιδί Της Νύχτας», το «Gucci Φόρεμα», το «Θέλω Να Γυρίσω Στα Παλιά», το «Ζηλεύω», το «Καλώς Σας Βρήκα», το «Μου Λείπεις», το «Τέρμα», μέχρι το «Διανυκτερεύω», το «Ένα θαύμα», το «Οινόπνευμα φτηνό», το «Ώρες μικρές», το «Τόσα βράδια».Το grand finale της εκπομπής «Σπίτι Με Το Mega» για το 2020 μεταδόθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στις 19 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης για τα δεδομένα του show.
 
 
Η live εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη ηχογραφήθηκε για τη δημιουργία ενός «Mega Live Album».Σε μια σπάνια εμφάνιση, ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έκανε τη δική του κατάθεση ψυχής και επιβεβαίωσε τη φράση του: «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Μαζωνάκης τίμησε επίσης τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά».Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλίθηκε και ύμνησε τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του μοναδικό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών.
Μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του 30 χρόνια επιτυχίες.
 
 
[youtube url=”https://youtu.be/IbDNuBwSurU”]
 
Πηγή:www.hit-channel.com
 
 
 

Leave a Comment