Η Cardi B έδωσε συνέντευξη στον Zane Lowe του Apple Music με αφορμή την κυκλοφορία του νέου single «Up».Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ράπερ μίλησε για τα αρχικά σχέδιά της να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ της μέσα στο 2020, μια στρατηγική που άλλαξε τελικά επειδή ήθελε να διασφαλίσει ότι είχε τα «σωστά τραγούδια».

«Ήθελα πραγματικά να βγάλω ένα άλμπουμ πέρυσι, αλλά ένιωθα ότι δεν είχα τα σωστά τραγούδια», είπε στον Lowe.«Έχω ηχογραφήσει τόσα πολλά τραγούδια. Νομίζω ότι έχω ηχογραφήσει 50 τραγούδια και δεν είμαι ακόμα ικανοποιημένη. Αν δεν είμαι ικανοποιημένη, απλά δεν είμαι ικανοποιημένη, αλλά θέλω πραγματικά να βγάλω ένα άλμπουμ φέτος. Νιώθω ότι δεν έχω άλλη επιλογή τώρα», αποκάλυψε.
«Τώρα, νιώθω ότι ξεπέρασα το όριό μου. Απλώς πρέπει να σταματήσω με τον φόβο. Η μουσική βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές δεν ξέρω καν πώς πρέπει να είναι η βάση του άλμπουμ μου. Απλώς νιώθω ότι δεν είμαι πλέον ικανοποιημένη, επειδή οι προσδοκίες είναι τόσο υψηλές», συνέχισε. Η Cardi B ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή έχει τρεις πιθανές εισαγωγές για το διάδοχο του άλμπουμ «Invasion Of Privacy». Επίσης σημείωσε τη δυσκολία του σχεδιασμού ενός προγράμματος για την κυκλοφορία και την προώθηση ενός νέου άλμπουμ, ειδικά από την άποψη μιας περιοδείας, δεδομένης της αβεβαιότητας που εξακολουθεί να ορίζει την τύχη της ζωντανής μουσικής.«Θέλεις να κάνεις περιοδεία αφού κυκλοφορήσεις το άλμπουμ σου. Ακούς διάφορες ημερομηνίες. Όταν θα ανοίξουν όλα το 2022, όλοι θα θέλουν να κάνουν περιοδεία, οπότε πρέπει να περιμένεις τη σειρά σου. Δεν θέλω να περάσουν σχεδόν εννέα, οκτώ μήνες για να έρθει η σειρά μου», είπε.«Πρέπει να ανταγωνιστείς για τη σειρά σου με τα γήπεδα και τα αθλήματα και τους άλλους καλλιτέχνες που πρόκειται να κάνουν περιοδεία. Είναι απλά πολλά», σημείωσε.Αργότερα, η ράπερ τόνισε ότι αυτή τη στιγμή αισθάνεται πως χρειάζεται «οκτώ ακόμη τραγούδια». Η γραφή, πρόσθεσε, έχει αλλάξει εξαιτίας του γεγονότος ότι κανείς δεν έχει σήμερα την ίδια ζωή που είχε πριν την πανδημία.
«Είναι δύσκολο να κάνεις μουσική όταν δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν κάνουμε τίποτα. Μπορώ να ραπάρω για κάτι; Δεν κάνεις πραγματικά τίποτα. Και δεν είμαι άτομο που του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά συναισθήματά του. Δεν μου αρέσει να ραπάρω για τις στιγμές πολύ λυπημένη», περιέγραψε.
 
[youtube url=”https://youtu.be/32_9-Jbm5Lc”]
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment