Η Lady Gaga επαινεί τους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας για το έργο που επιτελούν εν μέσω της πανδημίας.Σε συνέντευξή της στο «People», η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ένα «πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειάς της» νοσηλεύτηκε για δύο μήνες, λόγω προβλήματος υγείας δεν έχει γνωστό.

Η Lady Gaga εξήγησε πώς ένιωσε βλέποντας το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό να φροντίζει τον άνθρωπο της οικογένειάς της.«Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Θα κλάψω στο άλλο άκρο της γραμμής μαζί σου, για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, το απαραίτητο εργατικό δυναμικό. Δεν το έχω συζητήσει με αυτό το άτομο για να το αποκαλύψω δημόσια, αλλά θα σας πω ότι ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειάς μου ήταν πολύ, πολύ άρρωστο πρόσφατα και παρέμεινε στο νοσοκομείο για σχεδόν δύο μήνες», ανέφερε.«Ήμουν μόνη μου στη ΜΕΘ πολλές φορές επειδή δεν μπορείς να μπεις με περισσότερα από ένα άτομα, αν μπορείς να μπεις τελικά. Δεν είχα δει ποτέ τις ηρωικές πράξεις γενναιότητας που διαπίστωσα παρακολουθώντας αυτούς τους γιατρούς και νοσηλευτές και τους ανθρώπους που καθάριζαν τα νοσοκομεία», συνέχισε η 34χρονη τραγουδίστρια.Η Lady Gaga πρόσθεσε ότι συγκινήθηκε από την ευγένεια του προσωπικού του προσωπικού νοσοκομείου, το οποίο φρόντισε να βεβαιωθεί ότι η τραγουδίστρια ήταν εντάξει κατά τη διάρκεια των δύσκολων που περνούσε.
«Έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους στη δουλειά τους και μάλιστα φρόντισαν και εμένα, που – σας διαβεβαιώνω, ότι κανείς δεν θα μπορούσε να με αναγνωρίσει πίσω από όλο τον εξοπλισμό που φορούσα», σημείωσε.
«Απλώς μου είπαν: “Τι κάνεις; Πώς είναι η οικογένειά σου; Είναι όλα καλά; Μπορούμε να κάνουμε κάτι;», πρόσθεσε.Στο μεταξύ, η Lady Gaga συνεχίζει να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στις προσπάθειες αντιμετώπισης του COVID-19.
Την περασμένη άνοιξη συγκέντρωσε πάνω από 127 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και την καταπολέμηση του COVID-19 με τη συναυλία «One World: Together at Home» που διοργάνωσε σε συνεργασία με την οργάνωση Global Citizen.
Τώρα συνεργάζεται με το «International WELL Building Institute» για την προώθηση της Σφραγίδας Υγείας-Ασφάλειας WELL, η οποία επιβεβαιώνει ότι τα πιστοποιημένα κτίρια έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.
«Είναι απαραίτητη δουλειά για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα κτίρια και στους εσωτερικούς χώρους», λέει η Lady Gaga.
«Είναι πολύ σημαντικό, ως αποτέλεσμα αυτού που συνέβη λόγω του COVID-19, να αρχίσουμε να ανοικοδομούμε την παγκόσμια κοινότητα. Δεν θα είμαστε σε θέση να ανοικοδομήσουμε την παγκόσμια κοινότητα έως ότου αρχίσουμε να τη χτίζουμε σε τοπικό επίπεδο», σημειώνει.
 
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment