Αγωγή ύψους 1 εκατομμυρίου δέχτηκε η Mariah Carey από την αδερφή της, Alison Carey με αφορμή τη βιογραφία της star, «The Meaning of Mariah» που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Η Alison Carey, ζητά 1,25 εκατομμύρια δολάρια για ψυχική οδύνη καθώς όπως υποστηρίζει η τραγουδίστρια έγραψε «σκληρά και εξοργιστικά» πράγματα για τη σχέση τους στη βιογραφία της. Ισχυρίζεται ότι της προκάλεσε «ψυχική αναστάτωση» και «δημόσιο εξευτελισμό» επιτηδευμένα.

Στην αγωγή, η Alison, υποστηρίζει ότι υπέφερε από μετατραυματικό στρες, άγχος και κατάθλιψη όταν η Mariah Carey έγραψε για την αποξενωμένη τους σχέση στη βιογραφία τους που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.Αναφέρεται συγκεκριμένα στο κεφάλαιο με τον τίτλο «Dandelion Tea» όπου περιγράφει η τραγουδίστρια ένα περιστατικό που συνέβη δύο δεκαετίες νωρίτερα, όταν η Alison ήταν 20 και η mariah 12 ετών.

«Η αδερφή με νάρκωσε με Valium, που πρόσφερε μια μυτιά κοκαΐνη, μου προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού και προσπάθησε να με δώσει σε ένα μαστροπό», γράφει στο βιβλίο της η Mariah με την  Alison να χαρακτηρίζει αυτή την αποκάλυψη «σκληρή και εξοργιστική».

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Mariah Carey:

Leave a Comment