Με ένα ταξίδι στο πολύχρωμο σύμπαν των Καλαβρύτων σήκωσε αυλαία στο Mega το «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Η Δέσποινα Βανδή μας ανέβασε στην κατάλευκη κορυφή του Χελμού με μαγευτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα και μοιράστηκε μαζί μας καλά κρυμμένα μυστικά.Συνταξιδιώτης σε αυτό το ταξίδι η καλή της φίλη και αγαπημένη ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου, που με κέφι και διάθεση για περιπέτεια μας οδηγούν στο παρελθόν και το παρόν αυτής της ιστορικής πόλης.Με γεύσεις γλυκές και συνταγές απροσδόκητες, για σίγουρη επιτυχία.
 
 
 
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η Δέσποινα Βανδή συνεχίσε τη βόλτα της στα Καλάβρυτα με μία εκπομπή πλημμυρισμένη με άρωμα και γεύση βουνού και γλυκιά σαν ροδοζάχαρη.Μας ξενάγησε στο ωραιότερο Πλατανόδασος και μας έδειξε πέστροφες που «τραγουδούν σαν πουλιά».Μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου «βουτούν» 40 μέτρα κάτω από το έδαφος και ανακαλύπτουν το παραμυθένιο Σπήλαιο των Λιμνών. Ακολουθούν τη γραμμή του περίφημου Οδοντωτού και αποκαλύπτουν την θρυλική πρώτη «ατμομηχανή».Το «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή μας ταξιδεύει όχι μόνο στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον των Καλαβρύτων αλλά και στο σύμπαν μέσα από το δεύτερο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της ηπειρωτικής Ευρώπης, τον Αρίσταρχο.Το «My Greece» γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα. Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40 στο Mega.
[youtube url=”https://youtu.be/sYDsoUX6u8A”]
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment