Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα και – μεταξύ άλλων – ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου, “Έξαψη”, το οποίο ντύνει μουσικά και την ομώνυμη σειρά του Mega.«Ήταν έκπληξη για εσάς, εγώ όμως γνώριζα ότι ο κ. Μαρινάκης γράφει στίχους. Δεν μου ήταν άγνωστο, σε κάποιες συζητήσεις μας, μάλιστα, μου είχε πει γι’ αυτή του την πλευρά, ότι έγραφε δηλαδή στίχους και ποιήματα, αλλά δεν μου πήγαινε φυσικά στο μυαλό ότι θα βρεθούμε μαζί μουσικά.
 
Μιλώντας, λοιπόν, για τη σειρά «Έξαψη», μια που την έβλεπα γιατί μου αρέσουν οι ιστορίες με τα ερωτικά πάθη στις οποίες συναντώ τον εαυτό μου – άλλωστε τι θα ήμασταν χωρίς ερωτικά πάθη; Τίποτα- προέκυψε και η ιδέα να πω το τραγούδι.
Βασικά γνωριστήκαμε μέσα από τις εκπομπές του Mega. Ήταν στη δεύτερη εμφάνιση, εκείνη των Χριστουγέννων…  οπότε, για όλα αυτά είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον κ. Μαρινάκη για όλα αυτά και συναντήσεις και μετά προέκυψε μια συζήτησε για το σίριαλ.
Είχα δει τότε τα τρία πρώτα επεισόδια – τότε χωρίς τραγούδια. Μάλιστα του είχα πει “εγώ φαντάζομαι για αυτό το σίριαλ ένα δυνατό τραγούδι, μια ερωτική, δυναμική μπαλάντα”. “Ωραία βγες να την πεις”, αποκρίθηκε. “Πρόεδρε, γράψε μου στίχους εσύ και εγώ θα βρω τη μουσική”. “Ωραία, δώσε μου λίγο χρόνο, παίρνω χαρτί να γράψω”, μου είπε. Εγώ στο μεταξύ είχα πάρει ήδη τον Πέτρο Ιακωβίδη τηλέφωνο: “Είναι αυτό το σίριαλ, είναι αυτό το στόρι, θέλω μια δυναμική μπαλάντα”.Αλλά τότε εκείνος δεν ήξερε τίποτα για τους στίχους που είχαμε πει με τον κ. Μαρινάκη. Οπότε μου έστειλε τη μουσική ή μάλλον με πήρε τηλέφωνο και μου είπε άκου και άρχισε ένα τραγουδάει τη μελωδία. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή μου έστειλε μήνυμα τους στίχους ο Βαγγέλης Μαρινάκη. Τότε είπα στον Πέτρο: “Πάρε αυτούς τους στίχους και δούλεψε τους πάνω στη μουσική σου”. Όλα έγιαν μέσα σε μια ώρα. Με το που μου στέλνει ο Πέτρος το τραγούδι με τους στίχους, το έστειλα με τη σειρά μου στον κ. Μαρινάκη και μου είπε: “Ωραία, ελάτε τώρα να το φτιάξουμε”. Εγώ, όταν αποφασίσω να κάνω κάτι είμαι πολύ γρήγορη, θέλω να το κάνω άμεσα. Αυτά, λοιπόν, έγιναν Δευτερά. Πέμπτη τραγούδησα το τραγούδι και Κυριακή ήταν πανέτοιμο. Χρόνος εξωφρενικά σύντομος. Για μένα είναι εκπληκτικό ότι ένας τέτοιος άνθρωπος, επιχειρηματίας κραταιός, έχει αυτή τη ρομαντική πλευρά. Είναι έκπληξη για όσους δεν τον ξέρουν, αλλά αυτό είναι και το ωραίο ενός ανθρώπου», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Πρώτο Θέμα».

Leave a Comment