Η Rihanna είχε γενέθλια το Σάββατο (20/02) και οι ευχές από τους θαυμαστές της και τους επώνυμους φίλους της κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα.Στην τραγουδίστρια, η οποία έγινε 33 ετών, ευχήθηκαν οι Cardi B, Mariah Carey, Megan Thee Stallion και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.
«Ένα από τα ωραιότερα άτομα του χώρου», έγραψε η Cardi B στο Twitter, όπου αναδημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία της με τη Rihanna. «Αξίζει όλη την επιτυχία της και πολλά άλλα», πρόσθεσε.
«Rihanna! Χρόνια πολλά κορίτσι! Ελπίζω να νιώθεις εορταστικά όπως πάντα… όπου κι αν βρίσκεσαι! Σ’ αγαπώ πανέμορφη!», έγραψε η Mariah Carey.
«Χρόνια πολλά στη βασίλισσα. Σε αγαπάμε», σημείωσε η ηθοποιός Kerry Washington.
«Μια μικρή ηλιοφάνεια στη ζωή μας. Χρόνια πολλά @badgalriri, ο Θεός να σε ευλογεί», ανέφερε ο ράπερ Fat Joe στο Instagram, ενώ ο DJ Khaled ανέβασε μίας σειρά από βίντεο και φωτογραφίες της εορτάζουσας, γράφοντας: «Χρόνια πολλά. Το φως είναι αγάπη. Ευλογία».
Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα η Rihanna ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου συλλεκτικού λευκώματος 504 σελίδων.
Το βιβλίο «Rihanna: Queen Size» περιέχει 1.000 φωτογραφίες από όλη την καριέρα της τραγουδίστριας και θα διατεθεί σε 500 μόνο αντίτυπα στην τιμή των 1.495 δολαρίων.
«Είναι ένα έργο τέχνης για το οποίο είμαι πραγματικά υπερήφανη», δήλωσε η RiRi.
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment