Ο Σάκης Ρουβάς σας προσκαλεί στο πιο ερωτικό μουσικό ραντεβού της χρονιάς.

Η φετινή Γιορτή των Ερωτευμένων θα είναι σίγουρα διαφορετική. Στις 14 Φεβρουαρίου ο αγαπημένος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς μας ανοίγει το σπίτι του και μας υποδέχεται σε μία βραδιά γεμάτη μουσική και vibes αγάπης.Τραγούδια που λατρέψαμε, που έχουν ντύσει με τους στίχους και τις μελωδίες τους δικές μας ξεχωριστές στιγμές και έχουν κάνει τις καρδιές μας να χτυπούν δυνατά, έρχονται σε αυτό το love concert με την μοναδική ερμηνεία του Σάκη Ρουβά, πλαισιωμένη από τους εκπληκτικούς μουσικούς του.
Η Εύα Νάθενα, στην εικαστική επιμέλεια, ολοκληρώνει τον καμβά αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον ικανό να μας μεταφέρει στο πλευρό του αγαπημένου μας ερμηνευτή.Μπορεί ακόμα να κρατάμε αποστάσεις, όμως η μουσική πάντα θα είναι ένας ξεχωριστός τρόπος που μας ενώνει και πάντα θα γίνεται αφορμή να μοιραζόμαστε αξέχαστες εμπειρίες.
Ο Σάκης Ρουβάς σας περιμένει όλους την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 20:00 για να γιορτάσετε μαζί την απόλυτη ημέρα της αγάπης και να στηρίξετε το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσα από την πλατφόρμα του viva.gr.
Το video της συναυλίας θα είναι διαθέσιμο από τις 14/2 στις 20:00 έως τις 16/2 στις 20:00.
Ο κωδικός εισόδου έχει διάρκεια 2 ώρες και ξεκινά να μετράει αντίστροφα μετά την πρώτη είσοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια που είστε συνδεδεμένοι.
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment