Με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπεράνθρωπος» που έχει την υπογραφή του Φοίβου ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα, δε γίνεται!» με τη Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η καραντίνα.

«Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας. Έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους. Όλοι μας είχαμε τον χρόνο να κάνουμε μία ενδοσκόπηση. Πιεστήκαμε και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, μία κρίση μας ζορίζει αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στο κέντρο μας και να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που συμβαίνει. Δεν γίνεται επειδή απαραίτητα τα θέλουμε αλλά πιεζόμαστε κιόλας. Είτε μας αρέσει είτε όχι καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να αντιμετωπίσουμε θέματα», δήλωσε αρχικά.«Όμως μας έδωσε τον χώρο και τον χρόνο να δημιουργήσουμε. Αν δηλαδή κάποιος από μας μπόρεσε να το αντιμετωπίσει ψύχραιμα ή να βρει μες την καρδιά του το κομμάτι, το οποίο θα μπορούσε να είναι δημιουργικό. Μας δόθηκε αυτό το δώρο, ο χρόνος να το κάνουμε», πρόσθεσε ο σπουδαίος καλλιτέχνης. 

«Με εμένα αυτό συνέβη πολύ έντονα με απλά πράγματα, όπως το θερμοκήπιο που έφτιαξα εδώ στο σπίτι μέχρι τις σχέσεις μου με τα παιδιά, την Κάτια, τους φίλους μου και με τον εαυτό μου. Με βοήθησε να ξαναβρώ το μουσικό μου μονοπάτι»,  εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς στη συνέχεια.

Leave a Comment